Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Robin "Mos" Andersson och Nina Glimsell har varit tillsammans

- 17/09/2018, 14:27 -

Mycket ska man höra innan öronen trillar av. I kvällens avsnitt kliver nämligen Robin "Mos" Andersson in i Paradise Hotel, och det ingen av de andra deltagarna vet är att han har ett förflutet med Nina Glimsell.

Det är i måndagens avsnitt av Paradise Hotel som tittarna får sig ett kärt återseende. Robin "Mos" Andersson kliver och ger de andra deltagarna en ordentlig chock. Detta blir Robins tredje gång i paradiset och denna gång har han klivit in för att återigen vinna. 

Deltagarna blir överlyckliga av att se Robin, som ingen av dem träffat förut. Ingen utom en – nämligen Nina. 

Nina Glimsell har varit tillsammans med Robin Mos Andersson utanför huset. Profilerna är båda två från Göteborg och har dejtat under en period. Bildkälla: Viafree

Det ingen vet är att Nina och Mos har ett förflutet då de varit ett kärlekspar för ett par år sedan. Men kärlekssagan blev inte lång. Enligt Nina var Robin "ett svin" mot henne, vilket hon berättar om i avsnittet. 

– Vi avslutade det gemensamt och vi båda satt och storgrät, det var jobbigt, säger hon. 

– Står vi i finalen tillsammans kommer vi ju tävla om att kasta kulan först, tillägger hon och skrattar. 

Hur det hela går – det ser du i kvällens avsnitt av Paradise Hotel som visas 22.00 i TV3 och Viafree. Se klipp från kvällens avsnitt i spelaren ovan. 

Kollar du på någon dokusåpa?