Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här kliver Paow in i "Hemliga beundrare": "Får alltid det jag vill ha"

Nöje | 19/09/2018 10:53

Pulina "Paow" Danielsson är tillbaka i rutan. Men denna gång är det ingen dokusåpa, utan dejtingprogrammet "Hemliga beundrare".

Paulina "Paow" Danielsson känner vi igen från många olika sammanhang. Paow började blogga redan när hon var 14 år och bloggen växte sig under kort tid till en av dåtiden största bloggar. 2013 klev hon sedan in i Paradise Hotel, för att sedan ta revansch i samma program 2014 då hon vann tillsammans med Eric Hagberg

"Gud du gör mig så himla nervös", säger Paow till sin dejt. Bildkälla: Viafree

Efter det har hon synts till i Temptation Island, Lyxfällan och lite annat – tills nu. Denna gång är Paow nämligen med i "Hemliga beundrare" som går ut på att man som hemlig beundrare får bjuda ut en person man har ett extra gott öga för, på en hemlig dejt. Hon har nämligen haft ögonen på en kille ett tag, en kille hon nu bestämt sig för att bjuda ut. 

Paow har skrivit på sin blogg att hon inte dejtat så mycket efter uppbrottet från Lancelot Hedman. Men nu har hon gett sig ut i svängen igen. 

– När man är känd är man ju lite van att få det man vill ha, säger hon i sitt intro. 

Se en glimt av hur dejten går i spelaren ovan. 

Hur det hela går ser du måndag 24/9 kl. 21.00 på TV3, Viafree och Viaplay.

Kollar du på Hemliga beundrare?