Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Penny Parnevik – här 5 saker du vill veta om henne

Nöje | 22/09/2018 21:10

Penny Parnevik, 21, är näst äldst i syskonskaran Parnevik. Förra året flyttade hon hemifrån för att flytta ihop med sin stora kärlek, Douglas Murray, 38. Här är 5 saker du vill veta om Penny Parnevik.

Penny Parnevik, 21, är just nu aktuell med bland annat podcasten "Pillowtalk" som hon har med sin syster Peg Parnevik

Hennes pappa är golfaren Jesper Parnevik och hennes mamma är TV-personligheten Mia Parnevik. Penny blev först känd genom familjens egna serie ”Parneviks” som sänds på TV3.

Penny Parnevik har tre syskon, Peg som är två år äldre än henne, Philippa Parnevik som är två år yngre och Phoenix Parnevik som är fyra år yngre.

Här är fem saker du vill veta om Penny Parnevik:

1. I oktober förra året så berättade Penny Parnevik i podcasten "Pillowtalk" att hon träffat den rätte. Kort därefter så avslöjades det att Penny funnit kärleken i ingen mindre än hockeyspelaren Douglas Murray, 38. Sedan dess har ingen kunnat undgå parets heta kärlek. Penny och Douglas bor nu tillsammans i Kalifornien och har precis köpt sin gemensamma lägenhet.

2. Penny har tidigare delat med sig om sin dåliga vana till alkohol i podcasten ”Pillowtalk”.

– Men jag vet att jag har en dålig relation med alkohol. Min kropp kan inte hantera det, säger Penny och fortsätter:

– När alkohol kommer i min kropp så blir hjärnan svart, det är helt sjukt. Jag hatar det.

Douglas Murray och Penny Parnevik
Nu bor Penny Parnevik med sin kärlek Douglas Murray i Kalifornien. Bildkälla: pennyparnevik/Instagram

3. Idag har Penny 131 000 följare på Instagram men under sommaren tog hon en paus från sociala medier. På sin blogg skrev hon varför hon hade tagit en paus. 

Ni kanske undrar varför bloggen har varit tom i flera veckor…jag njöt av sommaren. Och vikigaste av allt, jag tog hand om mig själv. Jag hade en väldigt galen höst 2017 och vår 2018 där jag slängdes in i så många stora förändringar och stress. Den här sommaren har varit lite rehab från allt det. Det finns inget viktigare en att hand om sin hälsa och att ta en break från sociala medier.”

4. Penny och systern Philippa har tagit fram en hudvårdsserie tillsammans med ApoteketDen består av består av bodylotion, duschgel, handcreme och ett läppbalsam.

5. Penny åkte under 2017 till Nepal med SOS barnbyar och spelade in ”En resa för livet” som sändes på TV3. Syftet med resan var att upplysa om naturkatastrofen i Nepal som skedde 2015 och som förstörde landets infrastruktur. 

”Det går inte riktigt att sätta ord på det, det är mer en känsla som jag tror att jag kommer bära med mig hela livet", skrev hon tidigare på sin blogg.

Penny Parnevik skrattar och håller om en hund
Nu i sommar tog Penny en paus från sociala medier för att fokusera helt på sig själv. Bildkälla: pennyparnevik/Instagram

Vill du veta mer om hur Penny och Douglas träffades? Det kan du göra här.

Vet du vem Penny Parnevik är?