Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Joakim och Jonna Lundell fick hem gravsten – nu har personen gripits

- 20/09/2018, 12:14 -

För nästan exakt en månad sedan beställde en person en gravsten i Joakim Lundells namn. Stenen var tillägnad han höggravida fru Jonna och texten på stenen var extremt obehaglig.

Joakim och Jonna Lundell går i väntans tider, vilket för många brukar vara den bästa tiden i livet. Enligt beräknat födelsedatum kan Jonna föda när som helst och hon har redan börjat känna av värkar. 

Men parets gravidlycka har dessvärre överskuggats av en hel del annat som skett i deras liv under senaste tiden. 

Joakim och Jonna Lundell går i väntans tider
Jonna Lundell beräknas föda den 11 oktober. Bildkälla: Youtube

För cirka en månad sedan hände någonting mycket obehagligt. Lundells mottog nämligen en ordersedel som visar att någon beställd en gravsten i Joakims namn. Gravstenen var tillägnad Jonna och stenen hade beställts med en inskription som lyder: 

"Vila i frid vår älskade vän Jonna Stina Charlotta Lundell / Don V was here

1994 04 11 – 2008 07 28".

Det är Bloggbevakning.se som fått ta del av den extremt obehagliga ordern som landade hemma i Joakim Lundells knä. Bildkälla: Bloggbevakning

Bloggbevakning har tagit del av den obehagliga ordern som utöver den skrämmande texten även hade en prislapp på 24 439 kronor. 

Naturligtvis polisanmälde paret händelsen – och personerna som låg bakom, dom åkte fast.

18-årig man från Uppsalaområdet låg bakom

Bloggbevakning berättar att en 18-åring för några dagar sedan greps kring Uppsalaområdet. Tingsrätten beslutade dock att han inte behöver sitta häktad men att han fortsatt är på sannolika skäl misstänkt för de brott som åklagaren angav i sin framställan. Han har nämligen utsatt ett flertal influencers för hat och hot.

Vad mannen och hans eventuella medbrottslingar slutligen döms för – det återstår att se. 

Vill du läsa mer om händelsen kan du göra det här.

Har du blivit utsatt för trakasserier?