Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Philippa Parnevik – här är 5 saker du vill veta om henne

Nöje | 20/09/2018 11:31

Philippa Parnevik är dotter till Jesper och Mia Parnevik, och vi ser Philippa i "Parneviks" på TV3. Här är 5 saker du vill veta om Philippa.

Philippa Parnevik, 19, är den näst yngsta i familjen Parnevik som vi har sett i "Parneviks" i TV3. 

Där får vi följa den härliga familjens alla upptåg. Philippas systrar Peg och Penny Parnevik ser vi och hör vi desto mer av, tillexempel i podcasten "Pillowtalk" som de båda driver. 

Är du nyfiken på Philippa? Här nedan kan du läsa fem snabba fakta om kändisdottern Philippa. 

Familjen Parnevik
Philippa, Peg, Mia, Jesper, Phoenix och Penny Parnevik. Bildkälla: Stella Pictures.

Hur gammal är Philippa Parnevik?
Philippa Parnevik föddes den 16 maj 1999 i Sverige, vilket betyder att hon är 19 år gammal nu. Hennes stjärntecken är oxe. Philippa är dotter till den svenska golfaren Jesper Parnevik och Mia Parnevik. Philippas smeknamn är Pebble.

Vad jobbar Philippa med?
Philippa är med i "Parneviks" som sänts i TV3. Hon bor i New York, där hon även studerar. På Instagram har hon över 188 000 följare.

Tillsammans med sin syster Penny så har Philippa även tagit fram en hudvårdsserie i samarbete med Apoteket. I serien finns bland annat bodylotion, duschgel och handkräm.  

Vem är Philippas pojkvän?
Philippa är tillsammans med New York-bon Harrison Clark. När Philippa fyllde år så hyllade han sin flickvän med en riktigt söt text.

Philippa Parneviks pojkvän Harrison
Philippa Parneviks pojkvän. Bildkälla: Instagram/Harrison.Chandon

"Grattis på födelsedagen till tjejen som har haft 8 hål i tänderna, aldrig har rökt gräs, vägrar att äta frukt, äter flingor hela tiden, ser ut som en sköldpadda på morgonen, vägrar att sova ensam, och på något sätt vet allting. Du är den mest extra personen jag vet, men jag antar att det är det som gör dig så attraktiv", skrev Harrison på sin Instagram.

Hur lång är Philippa Parnevik?
Philippa är 173 centimeter lång, något som hon själv har berättat under en frågestund på sin ask.

Philippa Parnevik och Penny Parnevik
Philippa Parnevik och Penny Parnevik. Bildkälla: Stella Pictures.

Hur många syskon har Philippa?
Philippa har flera syskon. Hennes bror heter Phoenix, och så har hon även självklart systrarna Penny Parnevik och Peg Parnevik. Peg är artist och år 2016 fick hon en hit med låten "Ain't no saint".

Vill du läsa mer om familjen Parnevik?

Peg och Penny Parnevik om Sverigedemokraterna: "De är så läskiga"

Peg Parnevik mordhotas av Joakim Lundells fans

Jesper Parnevik: "Jag tog med fel barn hem utan att märka det"

Penny Parnevik avslöjar barnplanerna med Douglas Murray