Meghan Markle och prins Harry
Meghan Markle har isolerat sig efter bröllopet. - Foto: Stella Pictures / SBMF/MiamiPIXX/FAMEFLYNET PICTUR

Meghan Markle utfryst – på grund av sina politiska åsikter

Meghan Markle blir allt mer isolerad och ensam efter bröllopet med prins Harry. Nu spekuleras det kring huruvida det är Meghans politiska åsikter som skaver bland Harrys vänner.


Efter bröllopet med prins Harry, 34, blev skådespelaren Meghan Markle, 37, hertiginna av Sussex. 

Och hennes nya liv som ingift i den brittiska kungafamiljen är ingen dans på rosor. Meghan är nämligen väldigt ensam.

En källa berättar för tidningen Daily Beast att Meghan oftast syns gå på promenader för sig själv.

– Det är aldrig någon med henne förutom en polis som följer henne på ett diskret avstånd. Hon verkar inte olycklig, men väldigt isolerad, berättar en källa för tidningen. 

Meghan Markle syns ofta ensam. Bildkälla: Stella Pictures.

Källan berättar vidare att Meghan och Harry nästan aldrig får besök i sitt hus, och när paret ibland ger sig ut på stan så är Meghan alltid med Harry och hans vänner – inte hennes vänner.

Harrys familj är medvetna om problemet och försöker sträcka ut en hand till Meghan. Kate Middleton ringer ofta Meghan och bjuder över henne på fika, och även Prinsessan Beatrice av York har blivit en ny vän till Meghan.

Men den brittiska överklassen är känd för att vara skvallrig och elak mot folk från "utsidan" som kommer in i gänget – och Meghan kämpar för att bygga upp en ny vänskara, skriver Daily Beast.

Meghans politiska åsikter tycks vara något som skaver, skriver tidningen vidare.

Författaren Lady Colin Campbell, som har en unik inblick i familjen, broderar ut texten för Daily Beast.

– Hennes politiska åsikter är ett problem. Hon är ultraliberal och det trendiga vänstertänket funkar inte bra hos vissa av Harrys vänner. Han har presenterat henne för alla dom på fester, bröllop och privata middagar, men hon är väldigt mycket emot mycket av et som deras värld går ut på, sådant som jakt tillexempel, säger Campbell till Daily Beast.

Meghan Markle. Bildkälla: Stella Pictures.

Campbell berättar att det kan vara väldigt ensamt och tufft att gifta in sig i den brittiska kungafamiljen, och att det är något som Meghan nu börjar märka av. 

Men Campbell tror att Meghan, som tidigare var en framgångsrik skådespelare, har rätt verktyg att klara sig i den nya världen. Trots det så ser det ut att bli en riktig utmaning.

– Det är tydligt att bakom hennes charm så kan Meghan vara riktigt tuff. Hennes utmaning blir att bibehålla de relationer som hon bygger upp, säger Campbell.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

Harvard tar bort bok med människoskinn

Harvards universitetsbibliotek har bestämt sig för att ta bort omslaget på en bok som länge varit omstridd – eftersom pärmen är gjord av en människas hud, skriver New York Times. 1800-talsboken av Arsène Houssaye handlar om människans själ, och har titeln “Des destinées de l’ame".

Malin Ullgren: Otrohet är överdrivet laddat

1 timme sedan
Hon skrev essäer om otrohetsromaner – men började själv skildra en förbjuden relation. Efter över 20 år som kritiker romandebuterar Malin Ullgren om jakten på en förhöjd livskänsla, som går via både litteraturen och lusten.

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

2 timmar sedan
Vilket datum har "Ronja Rövardotter" premiär på Netflix, när kommer säsong 2 och varför känns huvudrollsinnehavaren Kerstin Linden så bekant? Nyheter24 reder ut allt om den nya tv-serien.

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

3 timmar sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

3 timmar sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.