Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Meghan Markle utfryst – på grund av sina politiska åsikter

- 24/09/2018, 17:05

Meghan Markle blir allt mer isolerad och ensam efter bröllopet med prins Harry. Nu spekuleras det kring huruvida det är Meghans politiska åsikter som skaver bland Harrys vänner.

Efter bröllopet med prins Harry, 34, blev skådespelaren Meghan Markle, 37, hertiginna av Sussex. 

Och hennes nya liv som ingift i den brittiska kungafamiljen är ingen dans på rosor. Meghan är nämligen väldigt ensam.

En källa berättar för tidningen Daily Beast att Meghan oftast syns gå på promenader för sig själv.

– Det är aldrig någon med henne förutom en polis som följer henne på ett diskret avstånd. Hon verkar inte olycklig, men väldigt isolerad, berättar en källa för tidningen. 

Meghan Markle
Meghan Markle syns ofta ensam. Bildkälla: Stella Pictures.

Källan berättar vidare att Meghan och Harry nästan aldrig får besök i sitt hus, och när paret ibland ger sig ut på stan så är Meghan alltid med Harry och hans vänner – inte hennes vänner.

Harrys familj är medvetna om problemet och försöker sträcka ut en hand till Meghan. Kate Middleton ringer ofta Meghan och bjuder över henne på fika, och även Prinsessan Beatrice av York har blivit en ny vän till Meghan.

Men den brittiska överklassen är känd för att vara skvallrig och elak mot folk från "utsidan" som kommer in i gänget – och Meghan kämpar för att bygga upp en ny vänskara, skriver Daily Beast.

Meghans politiska åsikter tycks vara något som skaver, skriver tidningen vidare.

Författaren Lady Colin Campbell, som har en unik inblick i familjen, broderar ut texten för Daily Beast.

– Hennes politiska åsikter är ett problem. Hon är ultraliberal och det trendiga vänstertänket funkar inte bra hos vissa av Harrys vänner. Han har presenterat henne för alla dom på fester, bröllop och privata middagar, men hon är väldigt mycket emot mycket av et som deras värld går ut på, sådant som jakt tillexempel, säger Campbell till Daily Beast.

Meghan Markle
Meghan Markle. Bildkälla: Stella Pictures.

Campbell berättar att det kan vara väldigt ensamt och tufft att gifta in sig i den brittiska kungafamiljen, och att det är något som Meghan nu börjar märka av. 

Men Campbell tror att Meghan, som tidigare var en framgångsrik skådespelare, har rätt verktyg att klara sig i den nya världen. Trots det så ser det ut att bli en riktig utmaning.

– Det är tydligt att bakom hennes charm så kan Meghan vara riktigt tuff. Hennes utmaning blir att bibehålla de relationer som hon bygger upp, säger Campbell.