Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Storbråk efter det ocensurerade oralsexet i Paradise Hotel

- 24/09/2018, 17:03 -

Det är i kvällens Paradise Hotel som det hettar till ordentligt mellan deltagarna Bettina Buchanan och Mattias Coleman. Mitt under festen har dom oralsex, vilket senare skulle komma att starta ett bråk då Mattias kände sig utnyttjad.

Den här säsongen av Paradise Hotel har gått i girlpowerns tecken och enligt programledare Malin Gramer har det har varit tjejerna som styrt och ställt med killarna. Och är i kvällens avsnitt får se någonting vi sällan skådat i dokusåpavärlden tidigare. 

Bettina Buchanan och Mattias Coleman har flirtat runt med varandra under hela sin tid inne i huset, och denna festkväll bestämmer de sig för att smyga iväg. Men Bettina har sedan tidigare bestämt att hon inte vill ha sex i TV, men att hon "ändå vill komma". Hon ber därför Mattias att utföra oralsex på henne. 

Sagt och gjort så kör deltagarna igång i en form av "sitt-hammock", men blir avbrutna av de andra deltagarna som kommer dit och bevittnat det hela. 

Nina Glimsell kom in när
De andra deltagarna gick in och avbröt de hela då de ville få en skymt av vad som pågick. Bildkälla: Viafree

Det som händer sedan är sällan skådat då det brukar vara omvända roller i dokusåpavärlden. Men denna gång är det Mattias som känner sig utnyttjad och besviken på Bettina. 

– Du leker bara med mig och jag måste göra allt du vill. Du vill komma, då får du komma. Bettina får det Bettina vill. Men jag tycker ju om dig och har ju känslor för dig, säger Mattias. 

Bettina och Mattias Coleman argumenterar om vad som skett. Bildkälla: Viafree
"Jag gör som jag vill och duger inte det kan vi sluta hänga", säger Bettina. Bildkälla: Viafree
Mattias Coleman
Mattias kände sig utnyttjad av Bettina efter den heta stunden i hammocken. Bildkälla: Viafree

– Är det på det sättet så ska vi inte hänga. Jag kommer inte göra något sexuellt för någon annan här inne, då kan det vara, säger hon. 

Hur bråket avslutas kan du se i kvällens avsnitt i Paradise Hotel klockan 22.00 i TV3 och på Viafree. 

Läs mer:

Det blev ordentligt med rabalder när EOTB-deltagaren Nenad blev arg under en festkväll då en anna deltagare inte ville ha sex med honom. Läs mer om det här.

Hade du kunnat ha sex i TV?