Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Drake är vän med Millie Bobby Brown, 14 –  fansen äcklas

- 25/09/2018, 10:59

Rapstjärnan Drake, 31, och "Stranger Things"-skådespelaren Millie Bobby Brown, 14, är vänner. Och nu har flera fans reagerat på den otippade vänskapen. Många tycker att det är riktigt opassande.

Det var när "Stranger Things"-stjärnan Millie Bobby Brown, 14, intervjuades av W Magazine för ett par månader sedan som hon berättade att hon träffade rapstjärnan Drake, 31, när hon var 13 år gammal. 

De blev vänner och har sms-kontakt hela tiden.

När Millie sedan var på Emmy-galan för en vecka sedan så fick hon återigen frågan om sin vänskap till Drake.

– Jag älskar honom. Jag träffade honom i Australien och helt ärligt så är han så fantastiskt. Han är en bra vän och en riktigt bra förebild. Vi skrev med varandra i förgår och han skrev "Jag saknar dig så mycket", och jag svarade "Jag saknar dig ännu mer". Han är toppen, svarade Millie då.

Millie Bobby Brown och Drake
Millie Bobby Brown och Drake lärde känna varandra när hon var 13 år gammal. Bildkälla: Stella Pictures.

I intervjun sa Millie att hon får goda råd från Drake, mestadels vad det gäller killar. Millie och Drake har träffats flera gånger, ätit middag och festat på i Beverly Hills ihop.

Deras vänskap har nu blivit hett stoff, och många tycker att det är opassande. Flera går så långt som att kalla det som Drake gör är "grooming", skriver E! News.

Krönikören Katie Goh på den ansedda brittiska tidningen Independent ifrågasätter starkt deras vänskap.

"Brown lever inte ett liv som vanliga tonåringar, men trots sin karriär så är hon en 14-åring och det känns opassande att Drake skriver sms att han "saknar henne", skriver Goh bland annat.

Millie Bobby Brown
Drakes relation till 14-åriga Millie Bobby Brown blir nu starkt ifrågasatt. Bildkälla: Stella Pictures

"Det är fullt möjligt att Drake bara ger henne råd om hennes karriär och ger henne perspektiv på ett personligt och proffesionellt plan. Jag tror inte att något opassande har hänt utan att de har sms-kontakt och att hon går på hans konserter. Men det är ändå opassande. En 31-årig man ska inte skicka sms till en 14-åring överhuvudtaget. Sluta, Drake", skriver sajten Celebitchy.

Flera av Millies fans är nu också djupt oroade, chockade och äcklade. På Twitter lyder några av rösterna:

"Drake är läskig som messar Millie och bjuder ut henne på middag. Hon är 14 och han är över 30. Det är så obehagligt".

"Millie är oskyldig och kanske har en crush, men Drake ska absolut inte skicka sms till henne där han skriver att han "saknar henne så mycket".

Drake
Rapstjärnan Drake. Bildkälla: Stella Pictures.

Millie själv försvarar sin vänskap med Drake, och på sin Instagram skrev hon följande text:

"Varför måste ni göra vår fina vänskap till rubriker? Ni är konstiga. På riktigt, jag har tur som har folk i den här branschen som lägger ner tid på att hjälpa mig i min karriär och bjuder på sin visdom. 

Jag är välsignad som har fantastiska människor i mitt liv. Ni kan inte bestämma det åt mig. Det är skönt att ha människor som förstår vad jag gör. Nu kan ni återgå till att prata om verkliga problem i den här världen förutom mina vänskapsrelationer..."

Är det opassande att de är vänner?