Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linda Lindorff hälsar på bonde med kärleksbrev – slutar i tårar och nyförlöst kalv

Nöje | 26/09/2018 10:34

Linda Lindorffs möte med mjölkbonden Simon slutar i kaos, tårar och en skrikande Linda. Mitt i deras möte tvingas Linda nämligen hjälpa till att förlösa en kalv. "Det finaste jag varit med om".

Dagen som många har väntat på är äntligen här. Ikväll är det säsongspremiär för TV4:s succé "Bonde söker fru", och i kvällens avsnitt får vi följa med programledaren Linda Lindorff när hon åker land och rike runt för att dela ut de kärleksbreven som årets bönder har fått från hela landet.

Under första avsnitten brudar tittarna oftast få sig en enkel presentation av bönderna som Linda träffar. Men under årets premiäravsnitt händer det mycket mycket mer. 

När Linda ska träffa den öländske mjölkbonden Simon så stegar hon in i ladugården med en stor hög brev. Men Simon får snabbt be henne att byta om då en ko håller på att föda. 

Simon är med i Bonde söker fru
Mjölkbonden Simon är en av årets bönder som söker kärleken. "Man saknar ju tvåsamheten", säger han. Bildkälla: TV4
Bonde söker fru har premiär ikväll!
Här hjälps Linda och Simon åt att dra ut den lille krabaten. Bildkälla: TV4
Linda Lindorff i tårar
Då Linda är något av en känslomänniska kommer tårarna snabbt efter förlossningen. Bildkälla: TV4

Sagt och gjort så svidar Linda om och hjälper Simon att förlösa den lilla kalven. Och det är en väldigt känslosam Linda som sitter i höet efteråt. 

– Det här är nog det finaste jag varit med om, säger hon. 

– Och nu håller den lilla krabaten på att vakna till liv, säger Simon. 

Se hela klippet i spelaren ovan. 

Kollar du på Bonde söker fru?