Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bonde söker fru – här är paren som gifte sig

- 26/09/2018, 16:52

Ikväll är det efterlängtad säsongspremiär för "Bonde söker fru", som även i år leds av Linda Lindorff. Genom åren har många bönder funnit kärleken i TV4-programmet. Här är alla par som fortfarande är gifta eller tillsammans.

Ikväll är det säsongspremiär för TV4:s succéprogram "Bonde söker fru" som nu går in i sin trettonde säsong. 

Inget program i svensk TV-historia har kopplat ihop så många kärlekstörstande bönder med sina livskamrater, och här kan du läsa om när programledaren Linda Lindorff gav sig ut på de svenska vägarna för att dela ut kärleksbreven till årets deltagare. 

Nyheter24 har kartlagt alla bonde-par som valde varandra – och fortfarande är gifta eller ihop! 

Andreas Vestesson, 40, och Jessica Ax, 37, träffades i den första säsongen av "Bonde söker fru" år 2006. År 2009 gifte de sig och Jessica heter nu Vestesson.

Paret har tre barn tillsammans och hela familjen bor i Vikbolandet, nära Söderköping. Där driver de sin gård med grisar och växtodling.

Andreas och Jessica Vestesson
Andreas och Jessica Vestesson träffades i första "Bonde söker fru". Bildkälla: TV4

Isabel Jönsson, 35, och Anders Jönsson, 39, träffades i "Bonde söker fru" år 2007. Paret gifte sig år 2009 och har tre barn tillsammans. Kort efter bröllopet fick Anders diagnosen multipel skleros, eller ms som det kallas.

Anders Jönsson
Anders Jönsson träffade sitt livs kärlek i "Bonde söker fru". Bildkälla: Stella Pictures.

Fredrik Holm, 31, och Therese Hall, 30, träffades i "Bonde söker fru" år 2011. Paret har tre barn tillsammans och bor på gården i Klintehamn.

Fredrik Holm och Therese Hall
Fredrik Holm och Therese Hall. Bildkälla: Stella Pictures.

Per-Olov Johnsson och Susanne Ytterborn träffades i "Bonde söker fru" år 2011. De gifte sig år 2012.

Per-Olov Johnsson och Susanne Ytterborn
Per-Olov Johnsson och Susanne Ytterborn. Bildkälla: Stella Pictures.

Köttbonden Klas Karlsson och Sandra Karlsson träffades i "Bonde söker fru" år 2012. Paret har ett barn tillsammans. Sedan år 2014 har Sandra varit engagerad i Sverigedemokraterna, och tidigare i år blev hon vice ordförande för SD i Norrköping, skrev Aftonbladet.

Klas Karlsson
Klas Karlsson hittade kärleken i sin Sandra. Bildkälla: Stella Pictures.

Marie-Louise Rungegård, 44, och André Ödegård Rungegård, 44, blev blixtkära i varandra redan på en informationsträff för programmet år 2012. Under inspelningarna hoppade de av. Idag är de gifta och bor tillsammans i Tingsryd.

Marie-Louise Rungegård och André Ödegård Rungegård
Marie-Louise Rungegård och André Ödegård Rungegård blev onekligen blixtkära. Bildkälla: TV4

Carina Tropp och Nils-Olof Olsson träffades i "Bonde söker fru" år 2013. De gifte sig år 2015 och har en son tillsammans. 

Nils-Olof Olsson
Nils-Olof Olsson fann kärleken med stort K i "Bonde söker fru". Bildkälla: Stella Pictures.

Petra Liljeblad, 31, och Sebastian Davidsson, 38, träffades i "Bonde söker fru" år 2014. De gifte sig år 2017, och Petra väntar nu parets första barn. Beräknad födsel är i december 2018, skriver Aftonbladet. 

Petra Liljeblad och Sebastian Davidsson
Petra Liljeblad och Sebastian Davidsson ska bli föräldrar i december. Bildkälla: Stella Pictures.

Stefan Hildingsson och Hanna Sundin träffades i "Bonde söker fru" år 2015. Stefan gick ner på knä och friade till Hanna. Men paret bröt förlovningen och gjorde slut tidigare i år, något som Aftonbladet skrev om i maj i år. 

Stefan Hildingsson och Hanna Sundin
Stefan Hildingsson och Hanna Sundin träffades i Bonde söker fru. De bröt sin förlovning tidigare i år. Bildkälla: TV4
Skulle du vilja vara med i Bonde söker fru?