Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jonna Lundell flyttar till Stockholm – ensam

- 27/09/2018, 15:35 -

Det är i sin senaste video som Joakim och Jonna Lundell berättar om beslutet om att Jonna ska flytta. "Blir bäst så".

Joakim och Jonna Lundell går i väntans tider och nu är inte alls lång tid kvar innan dottern Lunabelle kommer till världen. Beräknat förlossningsdatum är runt 11-12 oktober vilket betyder att bebisen kan kika fram lite när som helst. 

Men det stoppar inte paret från att kämpa vidare med sitt hus som de håller på att helrenovera. Joakim och Jonna har haft en hel del att göra med huset då det var både svartmögel, fuktskador och en pool som kunde rasa ihop när som helst. 

Jonna Lundell i vacker rosa klänning
Jonna beräknas föda en liten bit in i Oktober. Bildkälla: Jonna Lundell Instagram

Då det är en hel del att göra som paret vill få klart innan bebisen kommer så arbetar nu Joakims team 24-7 med renoveringen. Detta bidrar så klart till en massa stök hemma hos Lundells, vilket kanske inte är optimalt för den höggravida Jonna. 

Paret har därför kommit överens om att Jonna ensam ska flytta till Stockholm, fram tills att renoveringen är färdig. 

Bild från Joakim och Jonnas hem
I parets hus borras, hamras och låter det dygnet runt. Bildkälla: Youtube
Joakim Lundell med vän
Joakim kommer att stanna kvar och hjälpa till med renoveringen. Bildkälla: Youtube
Joakim och Jonna Lundell
Joakim och Jonna beräknas att bli föräldrar en liten bit in i oktober. Kanske blir det till och med på Joakims egen födelsedag den 12 oktober? Bildkälla: Jonna Lundell Instagram

– Jag är jättetaggad på att flytta till Stockholm. För som ni vet så ska jag flytta dit och bo där fram till födseln. Jag är less på att det konstant borras, hamras, låter, det är damm överallt och folk här hela tiden. Jag behöver att det är tystare och att bara kunna ligga och ta det lugnt ifred, säger Jonna. 

Nu är det många av parets fans som skriver och undrar om paret inte är oroliga att Jonna ska föda ensam i Stockholm, men det verkar inte vara någonting som paret oroar sig för.

Välkommen till storstan Jonna!