Gisele Bundchen avslöjar hemliga bröstoperationen

- 28/09/2018, 11:44

Supermodellen Gisele Bundchen berättar nu att hon gjorde en hemlig bröstoperation – som hon ångrade direkt när hon vaknade.

Den brasilianska supermodellen Gisele Bundchen, 38, är en av världens bäst betalda modeller genom tiderna och år 2015 gick hon i pension från catwalken. Men Gisele gör fortfarande andra modelljobbb, och är flitigt anlitad.

I flera år har det ryktats om Giseles skönhetsingrepp, men själv har hon alltid förnekat att hon skulle ha lagt sig under kniven. 

År 2015 blossade ryktena upp rejält – detta efter att Gisele fångades på paparazzibilder i Paris. För att dölja sin identitet hade Gisele klätt sig i en burka (!) när hon lämnade skönhetskliniken.

Gisele Bundchen
Gisele Bundchen är en av världens mest kända supermodeller. Bildkälla: Instagram/gisele

Men i en intervju med People så berättar nu Gisele att hon faktiskt har opererade brösten då – och hon ångrade snabbt ingreppet. Anledningen till bröstoperationen var att Gisele kände att hennes bröst var "hängiga" efter att hon hade ammat sina barn.

Ångrade operationen direkt

– Jag hyllades alltid för min kropp och det kändes som att folk hade förväntningar på mig som jag inte kunde leverera. Jag kände mig sårbar. Jag kan träna och äta nyttigt, men jag kan inte ändra på det faktumet att båda mina barn gillade det vänstra bröstet mer än det högra. Allt jag ville vara att brösten skulle vara lika så att folk skulle sluta kommentera det, säger Gisele till People.

Gisele Bundchen
Gisele Bundchen på catwalken. Bildkälla: AP Photo/Andre Penner/TT Bild

I sin nya bok "Lessons: My path to a meaningful life" skriver Gisele om känslorna när hon vaknade upp efter operationen.

– När jag vaknade upp så kände jag "vad har jag gjort?". Det kändes som att jag levde i en kropp som jag inte kände igen. Under första året bar jag bara stora kläder eftersom jag kände mig så obekväm annars, skriver Gisele.

Har hon opererat näsan också?

Efter skönhetsingreppet fick Gisele stöd av sin make Tom Brady.

– Han sa bara att han älskar mig oavsett vad och att jag var vacker. Det var verkligen en ny läxa: vad som inte dödar dig gör dig starkare. Men jag önskar att jag hade lärt mig det på ett annat sätt, skriver Gisele vidare.

Men bröstoperationen är inte det enda ingreppet som Gisele ska ha gjort. Även fast det är det enda som hon har "erkänt" så har det länge ryktats att Gisele skulle ha gjort en näsoperation i början av sin karriär. 

Gisele Bundchen
Gisele Bundchen på ett tidningsomslag som 16-åring.

Enligt Daily Mail ska hon även ha gjort ett diskret ögonlyft.

Plastikkirurger som magasinet Life & Style har pratat med tror även att Gisele har använt sig av fillers i kindbenen och sparsamt med Botox för att undvika rynkor. 

Se Giseles förändring genom åren i klippet ovan! 

Tror du att Gisele har opererat näsan?