Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Lindsay Lohan försökte kidnappa barn gatan

- 01/10/2018, 13:11 -

Skådespelaren Lindsay Lohan försökte kidnappa hemlösa barn på gatan – och hon livesände det hela på Instagram. Nu möts Lindsay av massiv kritik från sina tidigare fans, som undrar hur det är fatt med henne.

Det var i helgen som Lindsay Lohan, 32, chockade sina miljontals följare på Instagram. Den tidigare barnstjärnan sände live från vad som tros vara Moskva, där Lindsay befann sig i helgen, skriver Independent.

I klippet ser vi hur Lindsay följer efter en hemlös familj som bor på gatan. Lindsay försöker då separera barnen från deras föräldrar.

– Hej allihopa, jag vill bara visa en familj jag träffat. Det är en flyktingfamilj som jag är riktigt orolig över. De behöver verkligen hjälp, säger Lindsay i klippet.

"Jävlas inte med mig!"

Sedan vänder hon sig till familjen och frågar:

– Vill ni följa med mig? Följ med mig, jag kommer ta hand om er, säger Lindsay innan hon vänder sig till ett av barnen och frågar om de vill sova på hotell under natten och se film.

– Vill ni se film? Det skulle vara så coolt att se en film på TV eller på datorn, säger Lindsay.

När barnens föräldrar sedan vägrar så blir Lindsay mer aggressiv.

– Ni borde inte ha era barn på marken, du borde vara en hårt arbetande kvinna och du borde göra vad du kan för dina barn, så att de kan ha ett bättre liv. Om någon erbjuder dom ett hem och en säng, som jag gör nu, så ska de få det. De kommer komma tillbaka till dig, säger Lindsay till mamman.

Lindsay Lohan.
Lindsay Lohan. Bildkälla: Stella Pictures.

– Jag kommer inte gå härifrån förrän jag har med mig barnen. Nu vet jag vilka ni är. Jävlas inte med mig, säger Lindsay.

Familjen försöker komma undan från Lindsay genom att börja gå ner för gatan, men Lindsay börjar då följa efter dem.

– Kolla vad som händer, det här är trafficking med barn. Ni förstör den arabiska kulturen genom att göra det här, säger Lindsay och fortsätter: 

– Ni tar de här barnen, de vill gå. Jag är med er, grabbar, oroa er inte. Hela världen ser det här just nu, säger Lindsay. 

Lindsay Lohan
Lindsay Lohan skäller ut barnens mamma. Bildkälla: Instagram/lindsaylohan

Situationen blir sedan våldsam mot slutet av videon, när det ser ut som att mamman slår till Lindsay. 

Videon cirkulerar nu i sociala medier, och många anser att det är försök till kidnappning, skriver Independent. 

"Hon är farlig och galen. Lås in henne!"

På Instagram möts nu Lindsay av massiv kritik, och många av hennes tidigare fans undrar nu hur det är fatt med henne. 

"Hon är farlig och galen. Lås in henne!"

"Du behöver hjälp, helt seriöst så borde du uppsöka en läkare": 

"Du var en av mina favoriter men efter den här galna attityden du hade mot den här stackars familjen...Du skrämde dom rejält och du är inte längre min favorit"

"Varför försöker du stjäla barn?"

"Du är galen"

"Hon drev med dom rasistiskt och trakasserade dom, det här är den sjukaste skit jag har sett" 

Se klippet i spelaren ovan.