Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Känner du igen Rebecca Karlsson i Paradise Hotel? Det är inte så konstigt

- 01/10/2018, 21:33 -

Det är i kvällens avsnitt av Paradise Hotel som programmet får in ett nytt tillskott, nämligen värmlandstjejen Rebecca Karlsson som vi känner igen från TV sedan innan.

Det har hittills bjudits på en rungande säsong av Paradise Hotel Sverige. Intriger, sex, kärlek och otroligt mycket taktik och spel har tittarna fått se i år – och mer är på gång. 

Under kvällens avsnitt kliver nämligen ingen mindre än Jennifer Karlssons syster Rebecca Karlsson in – och de andra deltagarna tappar minst sagt andan. 

– Jag är här för att vinna tillsammans med syrran. Och visst, jag är glad jämt – men jag kan också vara en riktig bitch, säger hon i sin presentation.

Rebecca och Jennifer Carlsson
Rebecca Karlsson är syster till Jennifer Karlsson som får sig en ORDENTLIG chock när hennes syster stegar in på hotellet. Bildkälla: Viafree
Rebecca berättar att hon är ordentligt taggad på att gå in och vinna PH. "Vill vinna tillsammans med syrran". Bildkälla: Viafree

Men känner du kanske att du skymtat Rebecca tidigare? Det är så inte så konstigt. Hon var nämligen en av de absolut mest färgstarka tjejerna i Bachelor – När leken blev allvar. 2017. Hon teamade ihop sig med Alexandra Nord och tillsammans så skapade tjejerna kaos i huset. Bland annat så valde de ett par nätter att springa över till husets granne och festa loss där – trots att det inte var tillåtet. 

Rebecca var med i säsongen där Niclas Lij var Bachelor. Bildkälla: TV4Play
Rebecca Karlsson
Rebecca rök ihop med några av tjejerna och skapade en del kaos i Bachelor. Bildkälla: TV4Play

Det hela blev ett roligt äventyr för Rebecca – men vinna kärleken – det gjorde hon inte.

Hur det går för henne den här gången – det återstår att se.