Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Zara Larssons stilresa – se stjärnans förvandling

- 01/10/2018, 19:08 -

Sångerskan Zara Larsson har förändrats en hel del sedan hon vann "Talang" för 10 år sedan. Se Zaras fantastiska stilresa här.

Sångerskan Zara Larsson, 20, är idag en av Sveriges största artister. Hon har miljontals följare på Instagram, och där får fansen följa med i hennes intensiva liv med spelningar, resor med pojkvännen Brian Whittaker och mycket annat. 

Zara var bara 10 år gammal när hon vann "Talang" år 2008, och sedan dess har det hänt en hel del i sångerskans liv. Och på stilfronten har Zara självklart också utvecklats – år 2015 gick Zara en modevisning för den svenska desginern Ida Klamborn.

Hösten 2016 var Zara även en av hedersgästerna på Dolce & Gabbanas visning i Milano. Zara syntes då tillsammans med andra millenials som Instagram-profilen Luka Sabbat och kändisbarn som Sofia Richie, Pamela Anderson och Tommy Lees son Brandon Thomas Lee, Jude Law och Sadie Frosts son Rafferty Law och Sylvester Stallones dotter Sistine.

Zara Larsson
Zara Larsson år 2013. Bildkälla: Stella Pictures.

År 2017 så släppte Zara dessutom en kollektion tillsammans med H&M. I en intervju med Elle berättade då Zara om sitt modeintresse. 

– Det kommer och går. Det är ju jättekul att klä sig fint, självklart. Men jag har aldrig designat något och har inte vetat hur det går till, förrän nu då. För mig är det ju viktigt att se fin ut, att se intressant ut, främst på scenen. Och just på scenen har jag ju andra kläder än vad jag har varje dag. Jag gillar t-shirt och jeans privat, men intresset för kläder har vuxit. Det går hand i hand med att vara artist, sa Zara då. 

Zara Larsson
Zara Larsson klädd i det franska lyxmärket Balmain. Bildkälla: Instagram/zaralarsson

Och tidigare i veckan så var det dags för ännu mer mode och flärd i Zaras liv. Hon var nämligen speciellt inbjuden till Balmains visning i Paris, och på sin Instagram så har Zara bjudit sina fans på bilder på sin färgstarka outfit.

Zara Larsson
Zara Larsson i Paris innan Stella McCartneys visning den 1 oktober 2018. Bildkälla: Stella Pictures.

Men är du nyfiken på hur Zaras stil har förändrats genom åren? 

Se Zaras stilresa i klippet ovan!