Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Isabella Löwengrip avslöjar: "Så mycket tjänar jag på en bild på mig och Hampus"

- 03/10/2018, 12:44 -

Det är titt som tätt som Isabella Löwengrips av och på-pojkvän Hampus Jarlbo skymtas på hennes sociala medier. Men det handlar inte bara om förälskelse – utan även om business.

Bloggaren och entreprenören Isabella Löwengrip, 27, och Hampus Jarlbo, 28, började dejta varandra för cirka ett år sedan. Första gången de syntes tillsammans offentligt var på prinsessan Sofias galamiddag för Project Playground den 20 oktober 2017.

Sedan dess har det hänt en hel del – paret har hunnit åka på romantiska resor, gjort slut, blivit tillsammans och synts titt som tätt på sociala medier. 

Isabella Löwengrip
Nyligen köpte Bella ett hus för närmare 30 miljoner kronor. Så man kan minst sagt säga att karriären blomstrar. Bildkälla: Isabella Löwengrip Instagram

På och av-förhållandet följs flitigt av Isabellas följeskara som visar stort engagemang i hennes kommentarsfält. För ett par månader sedan när Bella togs ut på "en hemlig date" med ostron och champagne listade följarna ut att den som tagit med Bella ut på romantisk middag var Hampus. Detta på grund av att han publicerat bilder från samma restaurang

Det höga engagemanget har Isabella nu valt att använda till mer än att teasa sin följeskara. 

"Så mycket tjänar jag på en bild med mig och Hampus"

På sin blogg berättar Isabella om livet som entreprenör och avslöjar då att hon även tjänar pengar på sina kärleksbilder tillsammans med Hampus. 

Isabella Löwengrip, 27, och Hampus Jarlbo, 28, började dejta varandra för cirka ett år sedan. Paret är lite av och på och Isabella har även förespråkat öppna förhållanden på sin blogg. Bildkälla: Isabella Löwengrip Instagram

"Även bilden med Hampus på Instagram är jobb. Fota en bild som bidrar till enormt mycket likes (30 000), ökar profilbesök, fler följare, mer betalt, större synlighet för mina varumärken (idag visas Löwengrip på en bild i flödet). Eftersom vi vet vad som går hem på bloggen och Instagram kan vi styra kampanjer så att konverteringen blir hög. Det är därför stora bolag kan lägga miljonbelopp på synlighet i mina kanaler, en till två länkar ger en halv miljon i försäljning om det är rätt match. Ganska snabbt blir det en plusaffär. Otroligt roligt. Men jag har också jobbat med det här sedan jag var 14 år. Jag kan min business", skriver Isabella.