Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bianca Ingrosso om hemmafesterna: "Folk hade sex i alla rum"

Nöje | 06/10/2018 14:28

I programmet Klassfesten berättar Bianca om de vilda hemmafester hon hade under högstadietiden. På festerna var det en hel del sex, fylla och kön till festen ringlade sig långt ut på gatan.

I programmet Klassfesten på TV4 har det blivit dags för influencern Bianca Ingrosso och fotbollslegendaren Jesper Blomqvist att at en titt i backspegeln och minnas högstadietiden. 

Bianca Ingrossos klasskamrater beskriver henne som en skolkare och ett partymonster som kanske inte fokuserade så mycket på skolan. Det var instället Biancas vilda hemmafester som tog upp mycket av tiden. 

Ytterdörren försvann

I huset på Lidingö var det ofta fest när mamma Pernilla Wahlgren var borta, och det gick inte alls lugnt till. 

När Pernilla trodde att morföräldrarna passade Bianca var det istället vild fest som alla var bjudna till. Det var till och med kö in till hemmafesterna. Bianca berättar bland annat om en incident när ytterdörren försvann mitt i vintern. 

– Det hade väl bildats is eller något under den och så lossnade den, då var det några som gömde dörren, berättar Bianca. 

Folk hade sex i alla rum

En annan gång när Bianca höll fest så kom en ovetandes Pernilla hem, men hon kunde inte hitta Bianca någonstans. Då hade Bianca istället lämnat sin egen fest för att gå på en annan som verkade roligare. 

– Det var samlag i vartenda rum i mitt hus, berättar Bianca. 

Och då var det inte Bianca som hade samlag utan folk som var bjudna till festen. När Pernilla Wahlgren var iväg på julturné under vintrarna kunde Bianca ha upp mot 20 personer boende hos sig, och då sexades det loss.  

Hör Bianca Ingrosso berätta allt om de vilda festerna i klippet ovan. 

Klassfesten sänds lördagar 20:00 på TV4.