Torsdag 15 Apr
Stockholm

Magdalena Graafs natt-sms till Lancelot är det roligaste idag

Lancelot Hedman fick sitt rum ockuperat
Magdalena Graaf skrev ett sms till sonen Lancelot som antagligen väldigt få fått i sitt liv. Foto: Stella Pictures/magdalenagraaf.se

Lancelot Hedman Graaf fick ett mycket oväntat sms under sin utekväll. Mamma Magdalena skrev nämligen att hans rum var ockuperat av två bitska grisar.

Kommentera
Kopiera länk
Dela

Efter uppbrottet från Paulina "Paow" Danielsson valde Lancelot Hedman att flytta hem till mamma  Magdalena Graaf, 42, och hennes kärlek Filip Larsson, 43, som 2017 köpte ett lyxhus i stadsdelen Djursholm strax norr om Stockholm. Huset är utrustat med  8 rum á la 260 kvadratmeter. 

Men trots det stora utrymmet blev det trångt för familjen när de fick besök av två grisar. Japp, du hörde rätt. 

Det var Magdalenas nära vän Linda som tog med sig sina husdjur när hon kom på besök. Magdalena ville då att Linda skulle få sova ostört i samma rum som grisarna, så hon placerade dom i Lancelots rum. Hon skrev då till sonen som var ute med ett par kompisar att grisarna har en beskyddande ådra och då bits mot folk som kommer nära ägaren Linda. Detta gjorde att Lance och hans vänner (motstridigt) fick knö ihop sig i lillebror Tristans rum.

Lancelot Hedman med sina vänner
Lancelot och hans vänner fick avrunda utekvällen med att bunta ihop sig i lillebror Tristans rum. Men – finns det hjärterum finns det ju stjärterum. Bildkälla: Bloggbevakning.se
Magdalena Graaf fick besök av grisar
Grisarna som var på besök är snälla egentligen. Men Magdalena ville att hennes vän skulle få sova ostört – därför sa hon att de kunde bitas. Bildkälla: magdalenagraaf.se

Magdalena skrev sedan ut på sin blogg att grisarna inte alls var farliga, utan att hon helt enkelt inte ville att Linda skulle vakna upp i sked med tre tonårskillar. 

"Nej, grisarna är INTE farliga. Vill bara skrämma upp Lance. Ville ju inte att Linda 45+ skulle behöva vakna upp med en gäng kåta och radiostyrda tonåringar i skedposition. Obehaglig tanke. Att få en gift och ofrivillig svärdotter, äldre än mig själv, med ett gäng svin och suggor på köpet. Killarna tog min varning på allvar haha", skrev hon. 

På bloggen skrev hon även ut att hon kommer att gästa årets Talang. Om det blir som extrajury eller som utmanare – det återstår att se.

Kommentera
Kopiera länk
Dela