Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Allt om nya säsongen av Tillsammans med Strömstedts

Nöje | 10/10/2018 11:04

Nu har Tillsammans med Strömstedts premiär för sin andra säsong. Nu får tittarna träffa bland annat Camilla Läckberg, Simon Sköld, Peter ”Foppa” Forsberg och Nicole Nordin. Skratt, tårar, svek, svartsjuka och bonusbarn. Läs allt här.

Nu är Jenny och Niklas Strömstedt tillbaka med en andra säsong av Tillsammans med Strömstedts. I programmet får tittarna följa med när Jenny och Niklas besöker sex kända par. Kändisparen pratar om sina problem och utmaningar med också om roliga och minnesvärda ögonblick. Samtalsämnena är allt från egentid, bonusbarn till tyngre ämnen som svek och svartsjuka. 

Flera av paren vi träffar den här säsongen har varit ihop länge och upplevt stor glädje tillsammans men också slitsamma bråk och svåra motgångar. Det är väldigt intressant och lärorikt att lyssna på människor som har analyserat sin relation, sin kärlek och kan sätta ord på det, säger Niklas Strömstedt i ett pressmeddelande. 

Paren som Niklas och Jenny Strömstedt besöker är:

Camilla Läckberg och Simon Sköld

Jean Edith Camilla Läckberg Sköld, 44, är en känd deckarförfattare. Hennes böcker har sålts i över 20 miljoner exemplar i Sverige och nationellt. Sedan 2017 är Camilla gift med MMA-utövaren Simon Sköld. Paret har en dotter som föddes 2016.  Camilla har tre till barn från tidigare förhållanden.

Simon Sköld och Camilla Läckberg.
Simon Sköld och Camilla Läckberg. Bildkälla: Christine Olsson/TT

Lars Lerin och Junior

Lars Ivar Lerin, 64, är en svensk konstnär, författare och illustratör. Lars räknas som en av Nordens främsta akvarellister och har givit ut över femtio egna böcker med text och bild. Sedan 2009 är Lars gift med den brasilianske dansaren Manoel ”Junior” Marques Lerin.

Peter ”Foppa” Forsberg och Nicole Nordin

Peter Mattias ”Foppa” Forsberg, 45, är hockeylegenden som var tvungen att lägga skridskorna på hyllan efter att skadorna blev för stora. Från 1991 till februari 2011 har Foppa spelat i NHL. 2014 valdes han in i Hockey Hall of Fame. Sedan 2010 har Foppa och Nicole Nordin varit ett par. De har nu barnen Lennox, Lily och Diego. 

Björn och Margareta Ranelid

Per Björn Sigvardson Ranelid, 69, är en svensk författare. Ni har säkert sett honom tidigare i SVT1:s Stjärnorna på slottet och i Melodifestivalen 2012. 1979 gifte sig Björn med Margareta Nilsson.

Björn Ranelid och frun Margareta Ranelid
Björn Ranelid och frun Margareta Ranelid. Bildkälla: Pontus Lundahl/TT

Anders Bagge och Johanna Lind Bagge

Sven Ander Bagge, 50, är en svensk musikproducent, låtskrivare och en av jurymedlemmarna i Idol. Anders har skrivit hits till bland annat Madonna, Céline Dion, J.Lo och Janet Jackson. Nu är Anders gift med Johanna Lind, 43. Parets bröllop att deras bröllop och vägen dit blir tv-serie. Så i höst kan ni se Cirkus Bagge på sjuan där ni får följa med på deras svensexa, möhippa och allt vad bröllop innebär, vilket Aftonbladet tidigare har skrivit om.

Anders Bagge och Johanna Lind Bagge
Anders Bagge och Johanna Lind Bagge. Bildkälla: Sören Andersson/TT

Tillsammans med Strömstedts har premiär torsdagen den 15 november klockan 21.00 på TV4, på TV4 Play och C More. 

Känner du igen paren i programmet?