Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Anders Bagge: "Blev kär i Johanna när hon var gift"

- 11/10/2018, 12:00 -

Nu har Cirkus Bagge premiär på TV4 Play. Här får tittarna följa med Anders Bagge, kärleken Johanna Lind och deras fyra hundar i vardagen och när de planerar sitt sagobröllop. Det är glädje, tårar och massa kärlek. Se en smygtitt här!

Nu har Cirkus Bagge premiär på TV4 Play, där får tittarna följa med i Anders Bagges, Johanna Lind Bagges och deras fyra hundars vardag och från bröllopsplanering till vigsel. 

Men det är inte bara det tittarna får ta del av utan Anders är inte blyg att visa vilken romantiker han är. I första avsnittet berättar han om sina känslor för sin hustru Johanna.

Anders visste vad han ville ha

Första gången Anders fick upp ögonen för Johanna var första gången han såg henne. 

– Jag tänkte vilken energi och gud vad hon är vacker. Hon är så vacker så, säger Anders i programmet. 

Anders berättar att då när han fick upp ögonen för Johanna så var hon gift och att han inte la någon vikt vid att se till att få henne eftersom ”är man upptagen så är man upptagen”. 

Anders Bagge
Anders Bagge med en av parets fyra hundar. Bildkälla: andersbagge/Instagram

Efter Johannas skilsmässa

De höll kontakten på Facebook. Men det var inte fören Anders visste att Johanna skulle skilja sig från sin dåvarande man han la in stöten. De började prata mer och mer med varandra.

– Då kände jag att hon är kvinnan i mitt liv, den här kvinnan ska jag gifta mig med, säger Anders. 

Han berättar att han skrev ett sms till Johanna där det stod ”ska vi fika eller ska vi gifta oss direkt?”. Johanna svarade ja direkt. 

– Det är som att man byggt ett pussel hela livet, men en bit har fattats. Nu har man hittat den, tryck dit den och nu är pusslet klart, säger Anders.

Gemensamma vänner

Anders och Johanna hade känt varandra i sexton år innan de blev ett par och båda älskar såklart hundar. 

– Jag har känt Anders i sexton år, vi har gemensamma vänner och samma intressen. Det är helt enkelt vänskap som övergått i kärlek, har Johanna tidigare sagt till Hänt.

Johanna Lind Bagge har tidigare vunnit Fröken Sverige.
Johanna Lind Bagge. Bildkälla: andersbagge/Instagram

Vill du veta hur Anders friade till sin kärlek Johanna? Det kan du göra här.

Cirkus Bagge har premiär torsdag 11 oktober klockan 20.00 på Sjuan och på TV4 Play.