Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Bonde söker fru-Daniel , 42, har hittat kärleken i barnflickan Anna, 21

- 12/10/2018, 16:49 -

Daniel Johansson satte många hjärtan brand när han klev in i Bonde söker fru 2016. Men det är inte förrän nu han hittat kärleken i Anna Kallin.

Det var år 2016 som hunkbonden Daniel Johansson, 42, stegade in i rutan för att med hjälp av Linda Lindorff – hitta kärleken. Det hela slutade med att han förälskade sig i Alexandra Sandström från Lugnvik, Östersund vilket till de andra tjejernas (som också var där för Daniel)  förtvivlan märktes tydligt. 

Daniel Johansson
Alexandra Sandström och Daniel blev snabbt förälskade vilket de andra sökande tjejerna såg. Bildkälla: TV4Play

– Vi vill veta om det ens är någon idé för oss att vara kvar här, eller om du känner att vi ska åka hem, sa en av de andra sökande oblygt till Daniel. 

Sagt och gjort så fick resterande tjejer packa sina väskor, och kvar blev det förälskade paret Alexandra och Daniel. 

Men romansen blev kort för paret, och på grund av bland annat den långa distansen så tog relationen slut.

Bonden Daniel har hittat kärleken
Daniel och Anna träffades första gången när Anna började jobba hos älgbonden som 16-åring. Men det var inte förrän senare som kärleken kunde växa fram. Bildkälla: http://lindalindorff.blogg.tv4.se

Men nu har Daniel hittat kärleken på nytt. Och det är i ingen mindre än sin egen barnflicka Anna, vilket Linda Lindorff avslöjar på sin blogg. Hon ringde upp Daniel och frågade om det hela. Anna började nämligen att jobba hos honom redan som 16-åring. 

– Så roligt att få höra att du är kär igen! Hur gick det till?, frågar Linda

– Ja hon bor ju först och främst i samma by och sen har jobbat hos mig sen hon var 16, 17 år…  så man kan väl säga att vi känner varandra väl, svarar Daniel. 

– Men helt plötsligt blev det kärlek?

– Ja plötligt och plötsligt.. hon hade ju haft tankarna länge men jag såg henne inte på det viset. Hon var ju så ung. Men så sakteliga blev hon ju äldre och till sist förstod jag vad som höll på att hända.

– Att ni höll på att bli kära?

– Det började väl med att jag fick upp ögonen och märkte att hon var kär i mig. Jag hade kanske förstått det innerst inne men inte accepterat det, svarar han då. 

Linda undrar slutligen om paret kommer att välja att skaffa fler barn. Och som det låter så kommer det att bli så. 

– Som det låter på henne har jag inget val, skrattar Daniel.

Här kan du läsa hela intervjun med Daniel.

Grattis till kärleken säger vi.