Stockholm

Linn Ahlborgs nya läppar får fansen att rasa

Linns uppmärksamma fans märkte snabbt av någonting annorlunda i hennes senaste video. Linn har nämligen valt att lägga in lite fillers i läpparna.
Linns uppmärksamma fans märkte snabbt av någonting annorlunda i hennes senaste video. Linn har nämligen valt att lägga in lite fillers i läpparna.

Efter sin senaste vlogg möttes Linn av ett hav kommentarer från följare som frågade om hennes läppar.


Linn Ahlborg, 18, är en av Sveriges största Youtubers och följs dagligen av flera hundra tusen människor. På sin Youtube har hon över 406 000 prenumeranter och på sin Instagram följs hon av över 571 000 människor. 

Trots Linns ringa ålder är hon väldigt bevakad och hennes fans är nyfika på allt hon gör. Hennes kollektioner säljer slut på minuter, fansen vill veta vad hon äter, vad hon använder för sorts smink, vilka uteställen hon gillar i Stockholm och mycket mycket mer. 

Det var därför inte så konstigt att de uppmärksamma fansen direkt märkte av någonting annorlunda i Linns senaste video. Linn har nämligen valt att lägga in lite fillers i läpparna. 

Videon gick ut på att Linn skulle kommentera sina egna gamla videos, men i kommentarsfältet under landade fokusen på något helt annat. 

Fansen såg direkt att någonting såg annorlunda ut på Linn. Och som vanligt på Youtube var de inte sena med att kommentera. Bildkälla: Youtube
Kommentarerna haglade minst sagt. Bildkälla: Youtube
Väldigt många skrev till till både på Youtube och Instagram. Bildkälla: Youtube
Linn i en en vlogg som spelades in i oktober 2017. Bildkälla: Youtube

Linn har nu valt att svara på det hela med en video i sin Instagram-story, vad hon svarade kan du se i spelaren ovan.

Ser du stor skillnad?
Tack för din röst!

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.