Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linn Ahlborg s nya läppar får fansen att rasa

- 17/10/2018, 10:30 -

Efter sin senaste vlogg möttes Linn av ett hav kommentarer från följare som frågade om hennes läppar.

Linn Ahlborg, 18, är en av Sveriges största Youtubers och följs dagligen av flera hundra tusen människor. På sin Youtube har hon över 406 000 prenumeranter och på sin Instagram följs hon av över 571 000 människor. 

Trots Linns ringa ålder är hon väldigt bevakad och hennes fans är nyfika på allt hon gör. Hennes kollektioner säljer slut på minuter, fansen vill veta vad hon äter, vad hon använder för sorts smink, vilka uteställen hon gillar i Stockholm och mycket mycket mer. 

Det var därför inte så konstigt att de uppmärksamma fansen direkt märkte av någonting annorlunda i Linns senaste video. Linn har nämligen valt att lägga in lite fillers i läpparna. 

Videon gick ut på att Linn skulle kommentera sina egna gamla videos, men i kommentarsfältet under landade fokusen på något helt annat. 

Linn Ahlborg har fyllt läpparna
Fansen såg direkt att någonting såg annorlunda ut på Linn. Och som vanligt på Youtube var de inte sena med att kommentera. Bildkälla: Youtube
Linn fick en drös kommentarer efter sin senaste video
Kommentarerna haglade minst sagt. Bildkälla: Youtube
linn Ahlborgs kommentarsfält
Väldigt många skrev till till både på Youtube och Instagram. Bildkälla: Youtube
Linn Ahlborg
Linn i en en vlogg som spelades in i oktober 2017. Bildkälla: Youtube

Linn har nu valt att svara på det hela med en video i sin Instagram-story, vad hon svarade kan du se i spelaren ovan.

Ser du stor skillnad?