Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Detaljen i Paradise Hotel råkar avslöja: "Han kommer tillbaka"

Nöje | 17/10/2018 11:44

Det är i onsdagens avsnitt av Paradise Hotel som en liten detalj i slutet råkar avslöja en viss profils comeback – ser du vem det är?

Det är i onsdagens avsnitt av Paradise Hotel som det blir ett kärt återseende. Men det syns inte helt tydligt vem det är som kommer in – utan bara som hastigast. 

För de som satt bänkade förra året blir det dock en enkel match att se vem det är som skuttar in – nämligen Genri Teivald.

Genri Teivald
Känner du igen de isblå ögonen bakom tidningen? Bildkälla: Viafree

Genri var nämligen med i förra årets säsong och blev extremt omtyckt av både tittare och andra deltagare. Detta syntes inte minst när han åkte ut ur tävlingen och det blev gråtfest hos deltagarna och på sociala medier. 

Han utmärkte sig även förra året genom att dra en riktigt utstickande historia på pressträffen.

När Genri var 10 år gammal hade han och hans kompis sett att väldigt många vuxna drack vodka, vilket de då också ville prova på. De stal då en liter rysk vodka och två glas. De satt sig sedan i buskarna och började dricka. 

Hur det hela gick kan du se här.