Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

SD-toppen och "Bonde söker fru"-Klas Karlsson skiljer sig

- 17/10/2018, 14:38 -

Köttbonden Klas Karlsson och SD-toppen Sandra Olsson träffades i "Bonde söker fru" år 2012. De gifte sig och skaffade barn. Men nu står det klart att paret skiljer sig.

Köttbonden Klas Karlsson och Sandra Olsson träffades i "Bonde söker fru" år 2012. Och det slog onekligen gnistor om paret. 

Bara tre veckor efter inspelningen så flyttade Sandra in på Klas gård. Kort efter gick Klas ner på knä och friade till Sandra under en resa till Dubai.

År 2013 gifte de sig i Krokeks ödekyrka utanför Kolmården. "Bonde"-bröllopet sändes även i TV4. Paret firade sin smekmånad i Ungern där de bodde på en ranch.

Klas Karlsson
Klas Karlsson. Bildkälla: Stella Pictures.

– Vi har det jättebra i dag, så lugnt och skönt. Vi har hittat våra rutiner. Jag och Sandra har det bättre än någonsin. Allra bäst, sa Klas till Aftonbladet då.

Sedan dess har det hunnit hända mycket i Klas och Sandras liv. De har fått sonen Alfred, 4. Och Sandra har engagerat sig politiskt. Tidigare i år blev hon vice ordförande för Sverigedemokraterna i Norrköping.

"Ofattbart sorgligt"

Nu står det klart att Sandra och Klas separerar.

"Bonde söker fru"-programledaren Linda Lindorff berättar i sin blogg om parets separation.

”Det är så smärtsamt allt detta, ofattbart sorgligt, men det är verkligen över. Efter att ha pratat med dom båda vet jag att det här är ett beslut de tagit gemensamt. De har tänkt igenom allt många gånger och beslutet är taget. Klas och Sandra kommer att skiljas åt och de väljer att berätta det här", skriver Linda.

Klas Karlsson och Sandra Olsson
Klas Karlsson och Sandra Olsson på bröllopsdagen. Bröllopet sändes på TV4. Bildkälla: TV4

Klas och Sandra går även ut med ett offentligt uttalande om separationen. Även det i Lindas blogg.

"Ibland räcker det inte att två personer älskar varandra. Klas kommer att leva vidare på släktgården och för mig är det dags att vända blad. Av hänsyn till vår 4-årige son ber vi er att visa respekt i situationen".

Linda Lindorff
Linda Lindorff skriver att det är "ofattbart sorgligt" att Klas och Sandra nu skiljer sig. Bildkälla: Stella Pictures.

"Bonde söker fru" är det program som onekligen har fått ihop flest kärlekspar – och bröllop. Här kan du läsa mer om paren som träffades i TV4-programmet och sedan skred fram längs altaret.

Kollar du på Bonde söker fru?