Gifta par i Bonde söker fru
Här är paren som gifte sig eller fortfarande håller ihop i "Bonde söker fru". - Foto: Stella Pictures, TV4. Bilden är ett montage.

Bonde söker fru – här är paren som gifte sig

Ikväll är det efterlängtad säsongspremiär för "Bonde söker fru", som även i år leds av Linda Lindorff. Genom åren har många bönder funnit kärleken i TV4-programmet. Här är alla par som fortfarande är gifta eller tillsammans.


Ikväll är det säsongspremiär för TV4:s succéprogram "Bonde söker fru" som nu går in i sin trettonde säsong. 

Inget program i svensk TV-historia har kopplat ihop så många kärlekstörstande bönder med sina livskamrater, och här kan du läsa om när programledaren Linda Lindorff gav sig ut på de svenska vägarna för att dela ut kärleksbreven till årets deltagare. 

Nyheter24 har kartlagt alla bonde-par som valde varandra – och fortfarande är gifta eller ihop! 

Andreas Vestesson, 40, och Jessica Ax, 37, träffades i den första säsongen av "Bonde söker fru" år 2006. År 2009 gifte de sig och Jessica heter nu Vestesson.

Paret har tre barn tillsammans och hela familjen bor i Vikbolandet, nära Söderköping. Där driver de sin gård med grisar och växtodling.

Andreas och Jessica Vestesson träffades i första "Bonde söker fru". Bildkälla: TV4

Isabel Jönsson, 35, och Anders Jönsson, 39, träffades i "Bonde söker fru" år 2007. Paret gifte sig år 2009 och har tre barn tillsammans. Kort efter bröllopet fick Anders diagnosen multipel skleros, eller ms som det kallas.

Anders Jönsson träffade sitt livs kärlek i "Bonde söker fru". Bildkälla: Stella Pictures.

Fredrik Holm, 31, och Therese Hall, 30, träffades i "Bonde söker fru" år 2011. Paret har tre barn tillsammans och bor på gården i Klintehamn.

Fredrik Holm och Therese Hall. Bildkälla: Stella Pictures.

Per-Olov Johnsson och Susanne Ytterborn träffades i "Bonde söker fru" år 2011. De gifte sig år 2012.

Per-Olov Johnsson och Susanne Ytterborn. Bildkälla: Stella Pictures.

Köttbonden Klas Karlsson och Sandra Karlsson träffades i "Bonde söker fru" år 2012. Paret har ett barn tillsammans. Sedan år 2014 har Sandra varit engagerad i Sverigedemokraterna, och tidigare i år blev hon vice ordförande för SD i Norrköping, skrev Aftonbladet.

Klas Karlsson hittade kärleken i sin Sandra. Bildkälla: Stella Pictures.

Marie-Louise Rungegård, 44, och André Ödegård Rungegård, 44, blev blixtkära i varandra redan på en informationsträff för programmet år 2012. Under inspelningarna hoppade de av. Idag är de gifta och bor tillsammans i Tingsryd.

Marie-Louise Rungegård och André Ödegård Rungegård blev onekligen blixtkära. Bildkälla: TV4

Carina Tropp och Nils-Olof Olsson träffades i "Bonde söker fru" år 2013. De gifte sig år 2015 och har en son tillsammans. 

Nils-Olof Olsson fann kärleken med stort K i "Bonde söker fru". Bildkälla: Stella Pictures.

Petra Liljeblad, 31, och Sebastian Davidsson, 38, träffades i "Bonde söker fru" år 2014. De gifte sig år 2017, och Petra väntar nu parets första barn. Beräknad födsel är i december 2018, skriver Aftonbladet. 

Petra Liljeblad och Sebastian Davidsson ska bli föräldrar i december. Bildkälla: Stella Pictures.

Stefan Hildingsson och Hanna Sundin träffades i "Bonde söker fru" år 2015. Stefan gick ner på knä och friade till Hanna. Men paret bröt förlovningen och gjorde slut tidigare i år, något som Aftonbladet skrev om i maj i år. 

Stefan Hildingsson och Hanna Sundin träffades i Bonde söker fru. De bröt sin förlovning tidigare i år. Bildkälla: TV4
/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Skulle du vilja vara med i Bonde söker fru?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

Marcus & Martinus spelar på Liseberg

1 timme sedan
Popduon Marcus & Martinus gör i sommar en spelning på Liseberg, den 30 maj. Det blir deras första uppträdande där sedan 2016.

Dogge stoppas från ny spelning

1 timme sedan
Ännu en festival ställer in Dogge Doggelitos medverkan, efter att han berättat om en sexupplevelse på Youtubekanalen Reallokal. Nu är det den familjevänliga Klossfestivalen på Fyrishov som avbokar artisten, skriver UNT.

Här är Beyoncés väg till countryn

3 timmar sedan
På fredag släpps "Cowboy Carter" – Beyoncés första renodlade countryskiva. Här är hennes väg till musikgenren vars utövare först ville stöta bort henne.

Lyxvilla från SVT:s “Husdrömmar” till salu – se bilderna inifrån

igår 23:32
Ausra och Patrik Drivstedts lyxvilla från SVT:s ”Husdrömmar” ligger just nu ute tillförsäljning på Hemnet. Se bilderna inifrån lyxvillan på Värmdö här.

Träföremålet som räddade Rose i "Titanic" har sålts

igår 22:42
Ett flytande träföremål spelar en avgörande roll i slutet av storfilmen "Titanic", där skådespelarna Leonardo DiCaprio och Kate Winslet i rollerna som Jack och Rose försöker att hålla sig vid liv i det iskalla vattnet.