Katrin Zytomierska. Fortnite.
Katrin Zytomierska går hårt åt det populära spelet Fortnite. - Foto: Instagram @katrinzytomierska / Youtube

Katrin Zytomierska till attack – kritiserar succéspelet Fortnite

Det populära dator- och tv-spelet Fortnite både hyllas och ratas runt om i världen. En som har gått riktigt hårt åt Fortnite är Katrin Zytomierska som i ett instagram-inlägg verkligen säger vad hon tycker om det populära spelet.


Det populära spelet Fortnite har hyllats till skyarna av folk runt om i världen och det gör verkligen succé på både Youtube och Twitch. Men det finns även vissa motståndare till det populära spelet som menar att det är för våldsamt och farligt.

En av de motståndarna är Katrin Zytomierska

"#Fuckfortnite"

I ett Instagram-inlägg, där hon i bilden poserar i en "fuck Fortnite"-tröja, berättar Zytomierska att hon har startat ett drev mot spelet och att hon känner sig stolt över att ha gjort det.

Zytomierksa iförd en "Fuck Fortnite"-tröja. BIldkälla: Instagram / @katrinzytomierska

"Det är med stor stolthet jag vill berätta för er att jag nu skapat ett drev. Det hela började med att jag sa till min vän ”Är du dum i huvudet, låter du ditt barn spela Fortnite?”. Hon blev överlycklig att jag sa så och tog genast ifrån sin åttaåring spelet. Inte ens någon protest från pojken, han bytte glatt mot FIFA. Idag berättade min vän att hon sagt till sin vän ”Katrin sa att jag var dum i huvudet som lät XXX spela Fornite”. Väninnan blev glad och tog bort spelet från sin son. Hennes väninna förde det sedan vidare till nästa väninna och allt det här fick jag veta om idag! Jag har startat ett drev och jag är så stolt över det.", Skriver Zytomierska i ett Instagram-inlägg.

Möter en del kritik

Många användare på Instagram håller med Zytomierska i sitt påstående och skriver uppmuntrande kommentarer på hennes inlägg. 

"Jag har totalvägrat mina barn såna spel, allt som har med våld att göra är bannlyst! FIFA, minecraft, och övriga sportspel samt lekspel är mer än välkommet."

"Så himla bra skrivet .... hur många väninnor har man inte som gör så ... inklusive än själv !!!!!"

Men hon har även stött på en hel del människor som inte alls delar hennes uppfattning om det populära spelet. Några av kommentarerna i hennes kommentarsfält lyder såhär:

"Men herreguuuuud, det är ett spel. Låt barnen vara barn, det är ett tecknat spel utan blod"

"Du gör drev mot spel men filmer och program som innehåller mer våld är ok"

Visste du att Fortnite-proffset Ninja tjänar helt sanslöst mycket pengar? Vi har skrivit allt om det. Här kan du läsa hur mycket han tjänar!

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med Zytomierska?
Tack för din röst!