Paradise Hotel får en till säsong – i Stockholm

De vassaste spelarna från årets Paradise Hotel plockas ut och skjutsas in i en 480kvm stor lägenhet i Vasastan, där de under 14 dagar kommer att festa, tävla och bo tillsammans i äkta PH-anda.


Du hörde rätt, Paradise Hotel fortsätter men det är inte alls som det brukar. Säsongen innefattar nämligen bara några av deltagarna, och det är bara i 14 dagar – och det är i Stockholm. 

De sex vassaste spelarna från denna säsong checkar in i en 480kvm stor lägenhet i Vasastan, där de under 14 dagar kommer att festa, tävla och bo tillsammans i PH-anda. Helt enkelt ett Paradise Hotel som flyttar hem till vår kära huvudstad. 

Det glada gänget ser du 12 november på Viafree & Viaplay. Bildkälla: Viafree
Så vilka kommer att vara med?

Realitystjärnorna från start är inga mindre än Nina Udovicic, Marcelo Peña, Robin Mos, Bettina Buchanan, Erica Mendez och Arvid Stenbäcken

Deltagarna har under de två veckorna festas loss på Stockholms nattklubbar, barer, parker och så vidare. 

Programmet kommer att bjuda på många känslor och mycket drama men framförallt visa hur livet är efter att man blivit stjärna i ett av Sveriges största realityprogram. 

–  Vi känner oss väldigt glada att kunna erbjuda en förlängning av succéformatet Paradise Hotel till våra tittare redan i höst. Eftersom moderformatet historiskt presterat väldigt bra känns det som ett naturlig steg i den fortsatta utvecklingen av vårt programutbud. Det ska även bli väldigt spännande att få följa med våra realitystjärnor i lyxlägenheten, ute på fest och när de "hookar" på stan här hemma i Sverige, säger Camilla Rydbacken, innehållschef på Nordic Entertainment Group i Sverige. 

Det här vill du verkligen inte missa!

Premiären är 12 november på Viafree & Viaplay!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

3 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.