Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Paradise Hotel får en till säsong – i Stockholm

- 18/10/2018, 09:01 -

De vassaste spelarna från årets Paradise Hotel plockas ut och skjutsas in i en 480kvm stor lägenhet i Vasastan, där de under 14 dagar kommer att festa, tävla och bo tillsammans i äkta PH-anda.

Du hörde rätt, Paradise Hotel fortsätter men det är inte alls som det brukar. Säsongen innefattar nämligen bara några av deltagarna, och det är bara i 14 dagar – och det är i Stockholm. 

De sex vassaste spelarna från denna säsong checkar in i en 480kvm stor lägenhet i Vasastan, där de under 14 dagar kommer att festa, tävla och bo tillsammans i PH-anda. Helt enkelt ett Paradise Hotel som flyttar hem till vår kära huvudstad. 

Paradise Hotel Stockholm
Det glada gänget ser du 12 november på Viafree & Viaplay. Bildkälla: Viafree
Så vilka kommer att vara med?

Realitystjärnorna från start är inga mindre än Nina Udovicic, Marcelo Peña, Robin Mos, Bettina Buchanan, Erica Mendez och Arvid Stenbäcken

Deltagarna har under de två veckorna festas loss på Stockholms nattklubbar, barer, parker och så vidare. 

Programmet kommer att bjuda på många känslor och mycket drama men framförallt visa hur livet är efter att man blivit stjärna i ett av Sveriges största realityprogram. 

–  Vi känner oss väldigt glada att kunna erbjuda en förlängning av succéformatet Paradise Hotel till våra tittare redan i höst. Eftersom moderformatet historiskt presterat väldigt bra känns det som ett naturlig steg i den fortsatta utvecklingen av vårt programutbud. Det ska även bli väldigt spännande att få följa med våra realitystjärnor i lyxlägenheten, ute på fest och när de "hookar" på stan här hemma i Sverige, säger Camilla Rydbacken, innehållschef på Nordic Entertainment Group i Sverige. 

Det här vill du verkligen inte missa!

Premiären är 12 november på Viafree & Viaplay!