Stockholm

Anna Anka dödshotas efter attacken mot Elena Belle

Anna Anka attackerade Elena Belle
Anna Anka har fått dödshot där en person bland annat säger att han hoppas att hon dör. Foto: Stella Pictures/Viafree

Det är efter Anna Ankas attack mot Elena Belle i Svenska Hollywoodfruar som hon nu mött en hatstorm från tittare och medieprofiler. Men nu har hatstet nått en helt annan nivå.


Det var i veckans avsnitt av Svenska Hollywoodfruar som Anna Anka gick till grov attack mot Elena Belle. Hon sa bland annat att hon inte hörde hemma i programmet då hon inte "bidrar med någonting annat än sina bröst". 

– Du ser ut som en jävla hora. Det är typiskt dig att komma med tuttarna ute för det är det enda du är bra på. Du tillför ingenting till det här programmet. Du har kn*llat dig till dina pengar. Och han som gjort dina läppar har gjort ett förjävligt jobb för det ser ut som att du fått en smäll på käften, säger Anna till Elena, vilket får Sofie Prydz att se rött. 

Elena Belle blev märkbart ledsen av Annas påhopp, men stod på sig och fick uppbackning av Sofie Prydz.Bildkälla: Viafree
Det blev otroligt dålig stämning på pressfotograferingen. Bildkälla: Viafree

Det hela eskalerade så pass att Sofie Prydz gick emellan och bad Anna att sluta.

– Ursäkta men vad fan säger du? Du kommer hit och förstör hela dagen, är elak mot alla och snackar massa skit, säger hon. 

Det får i sin tur Anna att gå till attack mot även Prydz. 

– Håll käften Sofie, jag orkar inte lyssna på din gnälliga röst. 

På sociala medier är meningarna delade om det hela – vissa är på Elenas sida och andra är på Annas. Men Anna har samtidigt fått en ordentlig hatstorm från den sidan som inte håller med henne. Och nu har även dödshot börjat trilla in. 

Anna har mött hat på sociala medier efter sitt uttalande i Svenska Hollywoodfruar. Hon själv menar att hon "Bara sa sanningen". Bildkälla: Anna Anka Instagram

Anna har ännu inte gått ut med om hon polisanmält hotet – men det dröjde inte många minuter innan hon hängde ut personen med namn och bild på sin Instagram.

Vad som händer härnäst återstår att se.

Senaste nytt

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.

Notifieringar från din stad

Slå på notifieringar för din stad för att få de senaste Blåljus-nyheterna från Nyheter24.