Meghan Markle och prins Harry i Australien.
Meghan Markle och prins Harry befinner sig i Australien. Där passade också Meghan på att visa sin gravidmage! - Foto: Stella Pictures

Nya bilderna på Meghan Markle avslöjar bebismagen

Tidigare i veckan avslöjades det att Meghan Markle är gravid. Det är till våren 2019 som Meghan och prins Harry ska bli föräldrar. Redan nu visar Meghan upp bebismagen – och hon är så fin!


Det var i måndags som den härliga nyheten meddelades av det brittiska kungahuset. 

Prins Harry, 34, och hertiginnan av Sussex, Meghan Markle, 37, ska bli föräldrar. Paret gifte sig den 19 maj tidigare i år, och i juli blev Meghan gravid.

Bebisen är beräknad att födas våren 2019, och det har redan börjat spekuleras i vad barnet kommer att döpas till.

Några av namnen som nämns är Arthur, Alice eller Diana. Om de får en dotter och hon får namnet Diana så skulle det verkligen vara en fin hyllning till prins Harrys avlidna mamma, prinsessan Diana.

Prins Harry och Meghan Markle på stranden i Melbourne. Bildkälla: Ian Vogler/Pool Photo via AP/TT Bild

Meghan och Harry befinner sig i skrivande stund i Australien, och den vaksamma har nog märkt att Meghan har dolt den begynnande bebismagen i löst sittande kläder och kappor. Fram till nu...

Under ett besök i Melbourne passade nämligen Meghan på att visa upp sin lilla bebismage för hela världen.

Meghan var klädd i en trenchcoat och en marinblå klänning från den australienska märket Dion Lee. Den specialsydda klänningen kostar cirka 6 500 kronor, skriver Daily Mail.

Meghan Markle visar sin begynnande bebismage. Bildkälla: Dominic Lipinski/Pool via AP

När trenchen sedan åkte av i det växlande vädret så avslöjade Meghan sin bebiskula för alla nyfikna.

Både prins Harry och Meghan är överlyckliga över att bli föräldrar, och under resan i Australien har de pratat med fans om "den lille".

Meghan har sagt att hon mår ganska bra under graviditeten men att hon känner sig lite trött, skriver Hello Magazine.

Se fler av de nya bilderna på Meghan i klippet ovan! 

Vill du läsa mer om Meghan Markle?

Meghan Markles och prins Harrys bebis kan få det här namnet.

Det här klippet på en 5-årig pojke med Downs som träffar prins Harry och Meghan får hela världen att smälta. Och vi förstår varför...

Meghan Markle utfryst – på grund av sina politiska åsikter.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

1 timme sedan

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

2 timmar sedan
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.

Efva Attling och Eva Dahlgren släpper låt ihop

igår 13:24
För första gången på 43 år släpper Efva Attling en låt – tillsammans med sin fru Eva Dahlgren. "Remember summer breeze" är skriven av dem båda och beskrivs som en sommarsång med 70-talskänsla.