Linda Lindorff berättar om dickpics.
Linda Lindorff är programledare för "Bonde söker fru". Nu berättar hon om alla de dickpics hon får skickat till sig. - Foto: Sigge Klemetz / Stella Pictures / Sigge Klemetz

Linda Lindorff om sjuka bilderna: "Vore lätt att polisanmäla"

"Bonde söker fru"-programledaren Linda Lindorff berättar nu om de sjuka bilderna hon får skickade till sig. Linda har aldrig polisanmält – trots att det skulle vara väldigt enkelt.


Programledaren Linda Lindorff, 46, är en av Sveriges mest folkkära profiler. Just nu ser vi henne med trygg hand leda "Bonde söker fru" i TV4. 

På TV4 driver även Linda en blogg där hon uppdaterar läsarna om det senaste kring "Bonde söker fru", och även i Lindas liv.

Under onsdagen berättade Linda något som tyvärr är vardag för miljontals kvinnor världen över. 

Linda Lindorff är programledare för "Bonde söker fru". Bildkälla: Stella Pictures

Hundratals bilder

Hon får nämligen oönskade dickpics skickade till sig. Linda skriver att bönderna i programmet genom åren har fått mängder av nakenbilder skickade till sig. 

Men vad Linda inte förstår är varför hon får nakenbilder skickade till sig.

"Varför i hela världen skicka det till mig… Den här snoppbilden fick jag skickad till mig förra veckan. Så ja, sexet i Bonde söker fru spiller över – till och med på mig…", skriver Linda i sin blogg.

"Jag har aldrig riktigt fattat poängen med dickpics men jag vet att det är hyfsat vanligt och jag har fått ett hundratal genom åren. Hur det än må vara med anledningen så är det i alla fall inget jag önskar få mer av. Behåll gärna kallingarna på, tack!", skriver Linda i sin blogg. 

"Inte anonyma så lätt att anmäla"

Hon har även lagt ut två skärmdumpar på dickpics som hon har fått den senaste tiden. Tack och lov är de blurrade...

En av de bilderna som Linda har fått. Bilden är ytterligare censurerad av Nyheter24. Bildkälla: Linda Lindorff blogg/TV4

I en intervju med Aftonbladet så berättar Linda att de som har skickat snoppbilderna till henne inte är anonyma. Men Linda har ingen plan på att polisanmäla männen.

– De som skickar är inte anonyma så det vore lätt att anmäla, men än har jag inte gjort det. Jag blockerar och hoppas att den som skickat ska fatta poängen, säger Linda till Aftonbladet.

Och den muppiga man som sitter inne på kammaren nu och överväger att skicka en oönskad bild till Linda får ta och tänka om.  

– Sexigt är det i alla fall inte – oavsett form eller storlek, säger Linda till Aftonbladet.

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du fått en oönskad dickpic?
Tack för din röst!