Miljardären Gustav Magnar Witzoe
Den norska miljardären Gustav Magnar Witzoe är bara 25 år gammal och redan en av världens yngsta miljardärer. - Foto: https://www.instagram.com/guswitzoe/. Bilden är ett montage.

Gustav Magnar Witzoe är en av världens yngsta miljardärer

Norrmannen Gustav Magnar Witzoe är bara 25 år gammal och redan en av världens yngsta miljardärer. På Instagram har singelkillen Gustav över 90 000 följare – och hans liv ser verkligen magiskt ut.


Gustav Magnar Witzoe är bara 25 år gammal, och redan en av världens rikaste människor. 

Tidigare i år utsåg affärsmagasinet Forbes honom till den yngsta manliga miljardären, och det är inte konstigt när han är god för galna 28,5 miljarder kronor, skriver Daily Mail. 

Norrmannen Gustav, som är från ön Frøya som ligger sydväst om Trondheimsfjorden, har fått halva sin pappas företag. 

Pappan, som även han heter Gustav Witzoe, är en av ägarna till laxföretaget SalMar ASA. Det är en av världens största producenter till odlad lax. År 2016 producerade SalMar över 130 000 ton lax.

Gustav Magnar Witzoe är även modell. Bildkälla: Instagram/guswitzoe

SalMar grundades 1991, och år 2013 så bestämde sig Gustavs pappa för att ge sin del av företaget till sin då 19-åriga son, skriver Daily Mail.

Gustavs pappa har fortfarande en nyckelroll i företaget, och Gustav den yngre är inte särskilt involverad i företaget.

– Du kan inte bara kräva att bli chef över en så stor organisation. Du måste passa för det. Om det finns alternativ så ska den bästa mannen eller kvinnan få jobbet. Det är så mycket som står på spel, berättade Gustav i en intervju med norska tidningen Dagblade, skriver Daily Mai.

Gustav har investerat i mindre startups, och det tycks han trivas med.

Gustav Witzoe med den danska fotbollsspelaren Nicklas Bendtner. Bildkälla: Instagram/guswitzoe

Han verkar även trivas med sitt fantastiska drömliv. På Instagram har Gustav över 90 000 följare, och där får hans fans en inblick i hans lyxiga vardag. 

Det är många resor till världens alla hörn – och vi kan se hur han besökt Frankrike, Mississippi, Dubai, London och en hel del exotiska stränder.

Gustav, som även är modell och har kontrakt med agenturen Team Models, är dessutom singel, skriver Daily Mail.

Han är den tredje yngsta miljardären i världen, och de som ligger före honom på listan är systrarna Katharina och Alexandra Andresen.

Se mer av Gustavs lyxliv i klippet ovan!

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Wow?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

2 timmar sedan

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvist och hennes ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan. "Puman är här", skriver Carola på sin Instagram.

Carina Berg oigenkännlig på nya bilderna: "Jag behöver hjälp nu"

igår 14:55
​Carina Berg har gjort en drastisk förändring med sitt utseende. Förgäves försökte Carolina Gynning stoppa henne – men Carina lyssnade inte. – Det var modigt. Du var modig som gjorde det, säger Carolina Gynning till Carina.

Realityprofil åtalas – slog barnen blodiga med stekspade

igår 14:12
​En svensk realityprofil åtalas nu, misstänkt för att ha misshandlat sina barn under flera års tid. I samtal med socialtjänsten har barnen berättat detaljerat om hur de blivit misshandlade med bland annat en stekspade i metall och slagna med en fjärrkontroll.