Magdalena Graaf nakenhämnas på sonen – inför alla sina följare

Hämnden är ljuv – i alla fall enligt Magdalena Graaf. Efter att sonen Lancelot kallat henne tant på Instagram tog hon till med hårdhandskarna och nakenchockade Lance.


Efter uppbrottet från Paulina "Paow" Danielsson valde Lancelot Hedman att flytta hem till mamma  Magdalena Graaf, 42, och hennes kärlek Filip Larsson,43, som 2017 köpte ett lyxhus i stadsdelen Djursholm strax norr om Stockholm. Huset är utrustat med  8 rum á la 260 kvadratmeter. 

Lance ser ut att trivas i det stora huset och tar ofta hem vänner som sover över. Men ibland är det klart att man som 18-åring krockar lite med sin mamma om man bor hemma. Detta var precis vad som hände under helgen. 

Magdalena hade publicerat en bild på sig själv på Instagram som hon själv ansåg var väldigt fin. Men Lancelot hade i sin tur kommenterat "tant" på bilden, vilket direkt fick henne att se rött. 

Magdalena hyllas ofta av sina följare för att hon vågar spexa till det på sin blogg och Instagram. Bildkälla: Magdalena Graaf Instagram
Lance blev ertappad med att.... ja... göra det han gör. Bildkälla: Magdalena Graaf Instagram

Hon stegade då in på hans rum, där han och hans vän låg och kollade på TV. Magdalena väljer då att dra av Lance täcket. Och vad som hände sedan – det kan du se i videon ovan. 

Inte första gången 

Men det är långt ifrån första gången som Magdalena tjivas med sin son. Senast när Lance och hans kompisar var ute på krogen skrev hon att det var tre ilskna grisar på besök, vilket inte var helt osant. 

Lancelot och hans vänner fick avrunda utekvällen med att bunta ihop sig i lillebror Tristans rum. Men – finns det hjärterum finns det ju stjärterum. Bildkälla: Bloggbevakning.se

Mer om det kan du läsa här.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

2 timmar sedan

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

3 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.