Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Magdalena Graaf nakenhämnas på sonen – inför alla sina följare

- 22/10/2018, 17:26 -

Hämnden är ljuv – i alla fall enligt Magdalena Graaf. Efter att sonen Lancelot kallat henne tant på Instagram tog hon till med hårdhandskarna och nakenchockade Lance.

Efter uppbrottet från Paulina "Paow" Danielsson valde Lancelot Hedman att flytta hem till mamma  Magdalena Graaf, 42, och hennes kärlek Filip Larsson,43, som 2017 köpte ett lyxhus i stadsdelen Djursholm strax norr om Stockholm. Huset är utrustat med  8 rum á la 260 kvadratmeter. 

Lance ser ut att trivas i det stora huset och tar ofta hem vänner som sover över. Men ibland är det klart att man som 18-åring krockar lite med sin mamma om man bor hemma. Detta var precis vad som hände under helgen. 

Magdalena hade publicerat en bild på sig själv på Instagram som hon själv ansåg var väldigt fin. Men Lancelot hade i sin tur kommenterat "tant" på bilden, vilket direkt fick henne att se rött. 

Magdalena Graaf
Magdalena hyllas ofta av sina följare för att hon vågar spexa till det på sin blogg och Instagram. Bildkälla: Magdalena Graaf Instagram
Lancelot Hedman tar på sin banana split
Lance blev ertappad med att.... ja... göra det han gör. Bildkälla: Magdalena Graaf Instagram

Hon stegade då in på hans rum, där han och hans vän låg och kollade på TV. Magdalena väljer då att dra av Lance täcket. Och vad som hände sedan – det kan du se i videon ovan. 

Inte första gången 

Men det är långt ifrån första gången som Magdalena tjivas med sin son. Senast när Lance och hans kompisar var ute på krogen skrev hon att det var tre ilskna grisar på besök, vilket inte var helt osant. 

Lancelot med sina vänner
Lancelot och hans vänner fick avrunda utekvällen med att bunta ihop sig i lillebror Tristans rum. Men – finns det hjärterum finns det ju stjärterum. Bildkälla: Bloggbevakning.se

Mer om det kan du läsa här.