Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Louise Olsson i "Farmen" åtalas för misshandel – kastade gröt

Nöje | 25/10/2018 16:40

Louise Olsson deltog i "Farmen" i TV4 tidigare i år. Men hennes vistelse i programmet blev inte så långvarig. Hon misshandlade nämligen en annan deltagare. Nu åtalas Louise för misshandel.

Det var i ett avsnitt av "Farmen" som sändes i TV4 i början av 2018 som deltagaren Louise Olsson slog till en annan deltagare. Louise slog till Kirsi Pärssinen med knytnäven full av gröt – och allt filmades.

Det var under en frukost, där deltagarna åt gröt, som Louise fullkomligen tappade det. Först uppstod en häftig diskussion mellan Louise och Kirsi. Därefter ser vi hur Louise lämnar frukostrummet med sin gröttallrik. 

Men hon bestämmer sig för att gå tillbaka – och ge igen.

Klippet från "Farmen" visar hur Louise samlar gröt i näven och sedan slår till Kirsi med gröten över örat.

Louise Olsson
Louise Olsson åtalas nu, misstänkt för misshandel. Bildkälla: TV4

Louise fick omedelbart lämna "Farmen".

– Du har smällt till henne, absolut, och våld är något vi inte kan acceptera på "Farmen". Hur arg man än blir. Så tyvärr, Louise, du får packa dina grejer och bege dig härifrån. Tack för att du ville vara med, sa programledaren Paolo Roberto då, skriver Expressen. 

Nu åtalas Louise misstänkt för misshandel, skriver Expressen.

Kirsi vill nu ha 20 000 kronor i skadestånd. Det är 10 000 kronor för kränkning, och resterande 10 000 kronor för sveda och värk. 

Louise har i förhör med polisen erkänt brott. I förhöret har Louise sagt att hon inte är någon som slåss men att "det blev alldeles för mycket när en människa håller på och mobbar hela tiden.”