Joakim Lundell om starka videon av Jonna: "Tom på ord"

Igår delade Joakim Lundell med sig av en rörande Instagramstory gällande Jonnas förlossningspsykos. Nu meddelar han att paret förberett en video där de går igenom allt som händer just nu. "Du är en sann krigare" skriver han om Jonna på Instagram.


Under gårdagen lade Joakim Lundell upp en otroligt rörande Instagramstory. Under de senaste veckorna har fans till Joakim och Jonna Lundell anmärkt att det varit ovanligt tyst runt paret. Många har spekulerat kring att det handlat om att Jonna fött parets gemensamma barn, då hon i nuläget är höggravid. 

Dessvärre har den senaste tiden varit svår för paret, och Joakim valde under onsdagen att öppna upp sig till fansen. Han förklarade då att Jonna drabbats av en förlossningspsykos. 

– Jag antar att de flesta vet vad som hänt. Men vi har inte uppdaterat på några dagar. Det som hänt är att Jonna har drabbats av någon förlossningspsykos. Hon hör och ser grejer som inte existerar, hon minns inte vad hon säger. Hon får självmordstankar och hon känner att hon inte älskar barnet, skrev han då. 

Joakim Lundell och Jonna Lundell. Bildkälla: Instagram

Nu meddelar Joakim att han ikväll kommer att släppa en video där de går igenom allt som hänt de senaste dagarna. På sin Instagramstory meddelar Joakim att video kommer ut 23:00 under torsdagen. Han skriver:

"Mår just nu inget vidare och är väldigt tom på ord! Men klockan 23:00 så släpps en video med allt som händer! Och det Jonna visar i den videon är så starkt och fint. Du är en sann krigare."

I sin Instagramstory meddelar Joakim att paret lägger ut en video. Bildkälla: Instagram

Möts av starkt stöd

På Instagram möts Joakims förklarande inlägg av stark stöd och många berömmer paret för att de är öppna om ett ämne som fortfarande är tabubelagt.

"Modigt av dig att berätta. Det är tyvärr förknippat med så mycket skuld och skam fortfarande. En tröst är att Jonna och bebisen är under uppsikt av duktiga läkare som sett detta förut. Ta hand om er och det kommer att bli bra även om det känns tungt nu", skriver en användare.

"Jonna.. du klarar de jag tror på dig eller VI tror på dig du är helt underbar o en fantastisk förebild. Ni klarar de tillsammans! Stay strong girl"  skriver en annan. 

Stöd som förhoppningsvis ger styrka åt paret under den tuffa tiden. 

Det råder stor okunskap om just förlossningspsykos. Här kan du läsa om vad tillståndet innebär och varför man drabbas.

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Därför känner du igen Kerstin Linden i nya "Ronja Rövardotter" på Netflix

Sanningen om Victoria Silvstedt och Maurice Debbah – det gör han egentligen

1 timme sedan
Victoria Silvstedt är den svenska modellen och sedemera börsproffset som trollbundit svenskarna sedan sitt genombrott i början an 1990-talet. Än idag är det många ute i stugorna som är nyfikna på Victoria – här har Nyheter24 sammanställt de vanligaste frågorna svenskarna googlar om Victoria – hennes längd, ålder, ex-man, pojkvän, barn och mycket mer.

Tittarnas anklagelse mot juryn i Sveriges mästerkock 2024: "Blev påhoppad"

1 timme sedan
Sveriges mästerkock 2024 är i full gång och i det senaste avsnittet fick Hugo, 25, lämna tävlingen – något som fått tittarna att reagera.

Fares spel fortsätter att sälja i miljoner

1 timme sedan
Josef Fares "It takes two" fortsätter att sälja i mångmiljontal. Nu har spelet, utvecklat av svenska Hazelight, passerat 16 miljoner sålda exemplar, meddelar bolaget på X i samband med att spelet fyller tre år.

Kritik mot utredning om kulturell samverkan

2 timmar sedan
Hård kritik riktas mot utredningen av kultursamverkansmodellen – och Kulturrådet avstyrker samtliga förslag.

Rikard Wolffs artistliv blir konsertmonolog

3 timmar sedan
En ny föreställning hyllar Rikard Wolffs kulturgärning. "La vie en Wolff" får premiär på Kulturhuset stadsteatern i Stockholm 8 maj, i regi av Olof Hanson. Den tar avstamp i Wolffs egen prosa och hans musikaliska verk.