Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Joakim Lundell om starka videon av Jonna: "Tom på ord"

Nöje | 25/10/2018 21:08

Igår delade Joakim Lundell med sig av en rörande Instagramstory gällande Jonnas förlossningspsykos. Nu meddelar han att paret förberett en video där de går igenom allt som händer just nu. "Du är en sann krigare" skriver han om Jonna på Instagram.

Under gårdagen lade Joakim Lundell upp en otroligt rörande Instagramstory. Under de senaste veckorna har fans till Joakim och Jonna Lundell anmärkt att det varit ovanligt tyst runt paret. Många har spekulerat kring att det handlat om att Jonna fött parets gemensamma barn, då hon i nuläget är höggravid. 

Dessvärre har den senaste tiden varit svår för paret, och Joakim valde under onsdagen att öppna upp sig till fansen. Han förklarade då att Jonna drabbats av en förlossningspsykos. 

– Jag antar att de flesta vet vad som hänt. Men vi har inte uppdaterat på några dagar. Det som hänt är att Jonna har drabbats av någon förlossningspsykos. Hon hör och ser grejer som inte existerar, hon minns inte vad hon säger. Hon får självmordstankar och hon känner att hon inte älskar barnet, skrev han då. 

Joakim Lundell och Jonna Lundell
Joakim Lundell och Jonna Lundell. Bildkälla: Instagram

Nu meddelar Joakim att han ikväll kommer att släppa en video där de går igenom allt som hänt de senaste dagarna. På sin Instagramstory meddelar Joakim att video kommer ut 23:00 under torsdagen. Han skriver:

"Mår just nu inget vidare och är väldigt tom på ord! Men klockan 23:00 så släpps en video med allt som händer! Och det Jonna visar i den videon är så starkt och fint. Du är en sann krigare."

Joakim och Jonna Lundell.
I sin Instagramstory meddelar Joakim att paret lägger ut en video. Bildkälla: Instagram

Möts av starkt stöd

På Instagram möts Joakims förklarande inlägg av stark stöd och många berömmer paret för att de är öppna om ett ämne som fortfarande är tabubelagt.

"Modigt av dig att berätta. Det är tyvärr förknippat med så mycket skuld och skam fortfarande. En tröst är att Jonna och bebisen är under uppsikt av duktiga läkare som sett detta förut. Ta hand om er och det kommer att bli bra även om det känns tungt nu", skriver en användare.

"Jonna.. du klarar de jag tror på dig eller VI tror på dig du är helt underbar o en fantastisk förebild. Ni klarar de tillsammans! Stay strong girl"  skriver en annan. 

Stöd som förhoppningsvis ger styrka åt paret under den tuffa tiden. 

Det råder stor okunskap om just förlossningspsykos. Här kan du läsa om vad tillståndet innebär och varför man drabbas.