Joakim Lundell
Joakim Lundell tycker inte att polisen tar dödshoten mot hans dotter på allvar. - Foto: Instagram/Joakimlundell

Joakim Lundell om polisens agerande efter hotet: "De gör ingenting"

För två dagar sedan lade Joakim Lundell ut en bild på sin Instagram-story och berättade att parets dotter Lunabelle dödshotas. Polisen har inlett en förundersökning men Joakim tycker att polisens återkoppling är dålig.


Under fredagskvällen fick Joakim och Jonna Lundells dotter Lunabelle dödshot riktade till sig via Instagram. Hotet bestod av en väldigt grov text som tydligt riktar hot mot dottern, något som pappa Joakim delade med sig av på sin Instagram-story.

Hotet kom in via Instagram. Bildkälla: Instagram/Joakimlundell

Joakim meddelade under lördagen att de fått tag på personen bakom hotet med hjälp av tre följare. Händelsen är polisanmäld. 

"Polisen får ta hand om det! Personen har en psykisk sjukdom och har innan hört röster och skadat djur. Jag tänker inte sjunka till samma nivå och skada personen hur arg man än blir! Jag hoppas polisen agerar och att personen får hjälp!", skrev han på sin Instagram-story.

Under natten till söndagen lade samma person ut nya bilder på Snapchat som visar att han skadar sig själv, något Joakim var snabb med att lägga upp på sin Instagram-story. 

Polisen bekräftar anmälan

Polisen bekräftar att de fått in en anmälan om hot mot ett spädbarn.

– Jag kan bekräfta att det har kommit in en anmälan till polisen om ett dödshot, där det är ett uttalat hot mot en bebis. Vi har inlett en förundersökning i ärendet, säger Arsim Asllani, jourhavande förundersökningsledare vid polisen i Norrköping till Nyheter24.

Han fortsätter:

– Vi ser väldigt allvarligt på det som har hänt och det är ett högprioriterat ärende. 

Delar inte samma uppfattning

Men pappa Joakim uppfattar det inte som att polisen prioriterar ärendet. 

– Polisen gör ingenting efter det som har hänt. Vi har ringt dem om och om och om och om igen.. Vi har blivit omkopplade till personer hela tiden känns det som. Jag har börjat tröttna, säger han till Nyheter24. 

Nyheter24 har tidigare skrivit om dödshotet mot Lunabelle. Det kan du läsa mer om här!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Håller du med?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Då kommer Farmen-Levin att vara med i Bonde söker fru

Lasse Kronér leder allsång i sommar

Lasse Kronér bjuder in ett gäng folkkära artister till ett nytt allsångskoncept i sommar. Under sex måndagskvällar med start i början av juli leder han "Lasse på slottet" på Tjolöholms slott utanför Kungsbacka.

Kronlund lämnar "Idol"-juryn

Alexander Kronlund lämnar juryn i TV4:s "Idol".

Hemlige kompositören är Sveriges mest lyssnade

Bakom 650 påhittade artistnamn har en enda svensk kompositör släppt tusentals instrumentala låtar – som har spelats 15 miljarder gånger.

SVT gör serie om Noréns skandalpjäs

2 timmar sedan
David Dencik spelar Lars Norén när SVT nu gör tv-serie om den världsberömde dramatikerns teaterpjäs "7:3" och konsekvenserna av uppsättningen.

Carina Burman får Bonnier-stipendium

3 timmar sedan
Stiftelsen Eva Bonniers 70-årsfonds stipendium 2024 går till Carina Burman för boken "Drottningar och pretendenter. Om guldålderns deckarförfattarinnor".