Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Joakim och Jonna Lundells dotter Lunabelle dödshotades på Instagram

- 17/11/2018, 14:08 -

Sent under fredagskvällen blev Joakim och Jonna Lundell taggade i en Instagram-bild. Bilden var ett dödshot mot deras nyfödda dotter Lunabelle.

För knappt en månad sedan födde Jonna Lundell hennes och maken Joakim Lundells dotter. Lilla Lunabelle kom till världen den 28 oktober och har sedan dess synts mycket på föräldrarnas sociala kanaler. 

Sedan hon föddes har det hänt mycket. Hon fick bland annat ett Instagramkonto som snabbt fick över 70 000 följare, men som ett dygn senare raderas.

Familjen har också tidigare fått in en orosanmälan från socialtjänsten gällande Lunabelle, något som Joakim och Jonna senare polisanmälde.  

Och nu har de polisanmält igen. Lunabelle har nämligen dödshotats! 

Hotet 

Det var sent under fredagskvällen som Joakim Lundell lade upp en Instagram-story om hotet som riktats mot hans dotter. På storyn ser man en väldigt grov text som riktar hot mot Lunabelle. 

Joakim Lundells instagram
Hotet kom in via Instagram. Texten är pixlad. Bildkälla: Instagram/Joakimlundell

Joakim vädjade om hjälp 

När Jocke fått reda på att någon hotat hans dotter vädjade han på Instagram om hjälp för att hitta personen bakom Instagramkontot. Han erbjöd en summa på 5000 kronor till den som hjälpte honom att lösa detta. 

Han själv berättade att han gör exakt vad som helst för att få tag på den här personen. På Instagram skriver han:

"Jag är totalt emot att exponera haters! Men detta är det sjukaste jag läst och kommer gå över lik för att få tag på personen! Du vet inte vad du påbörjat när du skrev denna text...", står det på hans Instagram-story. 

Joakim Lundells instagraminägg
"Jag kommer gå över lik", skrev Joakim på sin Instagram-story. Bildkälla: Instagram/Joakimlundell

Fick tag på personen

Med hjälp av tre följare kunde denna hotfulla person identifieras. Personen erkände också att hen var den som hade skrivit det här hotet mot Lunabelle. 

För att inte göra saker värre än vad det redan är går inte Joakim ut med namn på personen. 

Polisanmälan har gjorts 

Självklart polisanmälde Joakim och Jonna händelsen! 

Joakim Lundells instagraminlägg
Självklart gjorde föräldrarna en polisanmälan. Bildkälla: Instagram/Joakimlundell

Vad händer nu?

Under lördagen meddelade Joakim på sin Instagram om vad som kommer att hända nu med personen som hotade Lunabelle.

"Polisen får ta hand om det! Personen har en psykisk sjukdom och har innan hört röster och skadat djur. Jag tänker inte sjunka till samma nivå och skada personen hur arg man än blir! Jag hoppas polisen agerar och att personen får hjälp!", skriver han på Instagram

Nu hoppas vi att familjen får vara ifred! 

Nyheter24 har tidigare skrivit om att Joakim och Jonna Lundell polisanmälde efter ett brev från socialstyrelsen. Det kan du läsa mer om här!

Följer du Joakim och Jonna på sociala medier?