Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Linda Lindorff om avklädda dagen i "Bonde söker fru"

- 29/10/2018, 19:43

Nu berättar programledaren Linda Lindorff om den avklädda dagen i "Bonde söker fru" – för mjölkbonden Simons del blev det nämligen lite naket på höskullen.

Simon, 26, är mjölkbonden på Öland som gör succé i årets "Bonde söker fru" i TV4. Simon söker nu efter en livskamrat, och han har tidigare berättat i programmet om hur han tänker om framtiden.

– Jag är inte så vad vid att tänka på känslor och framtid. Sen har man kanske inte varit tillräckligt mogen för att stadga sig med någon. Det är väl inte förrän nu man har börjat tänka så. Det man saknar är den här tvåsamheten, berättade Simon i det första avsnittet.

Och i onsdagens avsnitt blir det minst sagt hett när Simon jobbar samtidigt som fyra tjejer sitter med honom. Programledaren Linda Lindorff berättar nu i sin blogg om den heta stämningen mellan Simon och damerna.

Mjölkbonden Simon
Mjölkbonden Simon i "Bonde söker fru". Bildkälla: TV4

Linda skriver att eftersom det var en så varm sommar så får det ju konsekvenser – som när Simon bestämde sig för att slita av sig skjortan och jobba i bar överkropp. 

"Jag tycker det är fantastiskt att se hur obrydd han är med tanke på att han har fyra tjejer med sig där uppe på höskullen. Lika härligt är det att se den kanske bästa bonnabrännan hittills. Helt underbart. Klart tjejerna tycker det här är sexigt", skriver Linda i sin blogg.

– Ja när man är uppe med fyra heta tjejer så blir man ju väldigt varm av sig, berättar Simon i ett klipp.

Simon i Bonde söker fru
Värmen blir för mycket för Simon – som sliter av sig skjortan och jobbar topless. Bildkälla: TV4

"En kille som helt ogenerat klär av sig, utan att bry sig om det faktum att han är halvnaken bland ett gäng tjejer som han är intresserad av. Här finns inga komplex eller ens ett uns fåfänga. Han klär inte av sig för att imponera eller sexa till sig – det var helt enkelt för varmt för att kunna arbeta med skjortan på. Inget annat. Jag förstår att tjejerna blir förtjusta i Simon, han är så naturlig och okonstlad, så otroligt obrydd och ärlig. Helt underbar", skriver Linda i sin blogg.

– Det var ju riktigt trevligt när han klädde av sig. Det hade jag inget emot, säger Sarah som är en av Simons dejter i "Bonde söker fru".

– Det var väl klart att man kollade lite extra när han klär av sig, man får passa på, berättar hon vidare.

Linda berättar vidare i sin blogg att det blir en väldigt het dejt – och mer av det ser du på onsdag i "Bonde söker fru" på TV4.

Följer du Bonde söker fru?