Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Laila Bagge om jobbiga tiden efter missfallet: "Rädslan sitter kvar"

- 30/10/2018, 12:16 -

Det är i nya säsongen av Lailaland som Laila Bagge kommer att öppna upp sig mer än någonsin. Bland annat kommer hon att berätta om det jobbiga missfallet hon gick igenom.

Den populära serien Lailaland är tillbaka med en andra säsong och i denna säsong kommer tittarna verkligen få följa med på djupet i Laila Bagges, Liam Pitts och Korosh Kananians, 27, liv. 

Laila kommer att ge sig ut på jakt efter sin okända syster, Liam kommer att få visa vem han egentligen är och Korosh och Laila kommer att fortsätta sin resa mot att bli föräldrar.

Laila och Korosh
Laila och Korosh träffades i baren på restaurangen Riche i Stockholm den 28 november 2015. Bildkälla: Laila Bagge Instagram

Laila, som är 45 år gammal, har två barn sedan tidigare – sönerna Liam och Kit. Liams pappa är Mason Pitts, och Kits pappa är Bagges ex-make Niclas Wahlgren. Korosh som inte har några barn sedan tidigare är nu sugen på att skaffa egna barn med Laila, men på grund av åldersskillnaden kan det bli problematiskt. 

Under förra säsongen fick tittarna följa med när Laila fick beskedet av en läkare att det fortfarande finns en chans för henne att skaffa barn med sin käresta, men att det kommer att krävas hormonsprutor som stimulerar äggstockarna. Hur det hela gått kommer vi att få se i denna säsong av Lailaland. 

Men redan nu har Laila valt att berätta om en sak som kommer att komma upp i programmet – nämligen när hon fick missfall med ex-maken Niclas Wahlgren

–  Det sitter väl i lite... du vet, rädslan. Trots att man blir gravid igen så kommer man att vara konstant rädd för missfall, just när man är äldre och så vidare. Just då satt jag i Idol och sände och kunde inte visa någonting, berättar hon. 

Se svaret i sin helhel i spelaren ovan. 

Har du tittat på Lailaland?