Laila Bagge, Liam Bagge.
Laila och Liam Bagge är tillbaka med en helt ny säsong av Lailaland. - Foto: Stella Pictures

Laila Bagge om jobbiga tiden efter missfallet: "Rädslan sitter kvar"

Det är i nya säsongen av Lailaland som Laila Bagge kommer att öppna upp sig mer än någonsin. Bland annat kommer hon att berätta om det jobbiga missfallet hon gick igenom.


Den populära serien Lailaland är tillbaka med en andra säsong och i denna säsong kommer tittarna verkligen få följa med på djupet i Laila Bagges, Liam Pitts och Korosh Kananians, 27, liv. 

Laila kommer att ge sig ut på jakt efter sin okända syster, Liam kommer att få visa vem han egentligen är och Korosh och Laila kommer att fortsätta sin resa mot att bli föräldrar.

Laila och Korosh träffades i baren på restaurangen Riche i Stockholm den 28 november 2015. Bildkälla: Laila Bagge Instagram

Laila, som är 45 år gammal, har två barn sedan tidigare – sönerna Liam och Kit. Liams pappa är Mason Pitts, och Kits pappa är Bagges ex-make Niclas Wahlgren. Korosh som inte har några barn sedan tidigare är nu sugen på att skaffa egna barn med Laila, men på grund av åldersskillnaden kan det bli problematiskt. 

Under förra säsongen fick tittarna följa med när Laila fick beskedet av en läkare att det fortfarande finns en chans för henne att skaffa barn med sin käresta, men att det kommer att krävas hormonsprutor som stimulerar äggstockarna. Hur det hela gått kommer vi att få se i denna säsong av Lailaland. 

Men redan nu har Laila valt att berätta om en sak som kommer att komma upp i programmet – nämligen när hon fick missfall med ex-maken Niclas Wahlgren

–  Det sitter väl i lite... du vet, rädslan. Trots att man blir gravid igen så kommer man att vara konstant rädd för missfall, just när man är äldre och så vidare. Just då satt jag i Idol och sände och kunde inte visa någonting, berättar hon. 

Se svaret i sin helhel i spelaren ovan. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Har du tittat på Lailaland?
Tack för din röst!
Senaste nytt

"Den sista resan" mest sedda dokumentären

1 timme sedan

Allt om SampeV2: Lön, längd och om han har flickvän

1 timme sedan
Sampev2 är en av Sveriges största youtubers. Men hur mycket vet du egentligen om honom? Nyheter24 reder ut några av de vanligaste frågorna som svenskarna googlar om Sampev2.

Swifts album slog Spotify-rekord

2 timmar sedan
Nya rekord från Taylor Swift hör inte till ovanligheterna – men nu har hon slagit ännu ett. Världsstjärnans nya album "The tortured poets department" skriver Spotify-historia som det första albumet som passerat 200 miljoner lyssningar på en enda dag på strömningstjänsten. I och med detta blir hon även den mest strömmade artisten någonsin på en enda dag, skriver Variety.

Niklas Strömstedts miljoner – så mycket pengar tjänar folkkära artisten

3 timmar sedan
Att Niklas Strömstedt är både folkkär och framgångsrik råder det inga tvivel om. Men hur mycket pengar tjänar han? Nyheter24 har kikat närmare på artistens bolag och inkomst.

Författare bojkottar amerikansk Pen-gala

idag 09:10
31 författare och översättare bojkottar årets stora amerikanska Pen-gala. Bojkotten är en protest mot vad man kallar organisationens misslyckande med att skydda palestinska författare i Gaza.

Talmannen ger ut poesi – "med stor ödmjukhet"

idag 07:58
Han har poesin att tacka för en lyckad första dejt med sin fru och citerar gärna dikter i ämbetet. Men när talmannen Andreas Norlén nu ger ut en diktantologi är han nervös. Jag hoppas folk inte börjar förhöra mig, säger han.