Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Meghan Markle tvingade ex-maken att skriva på gravidkontrakt

Nöje | 30/10/2018 16:55

Meghan Markle är gravid och väntar barn med prins Harry. Men nu avslöjas det att Meghan under sitt första äktenskap till Trevor Engelson hade ett särskilt gravidkontrakt.

Den 19 maj gifte sig Meghan Markle, 37, med prins Harry, 34. Och den 15 oktober meddelade Meghan och Harry att de ska bli föräldrar. Våren 2019 beräknas parets bebis att se världens ljus för första gången.

Meghan var tidigare gift med producenten Trevor Engelson, och efter att paret gifte sig år 2011 så tvingade Meghan sin dåvarande make att skriva på ett speciellt kontrakt. 

Det var ett så kallat "gravidkontrakt", som betyder att hon var försäkrad all möjlig lyx under förutsättningen att hon födde parets gemensamma barn.

Trevor Engelson och Meghan Markle
Trevor Engelson och Meghan Markle gifte sig år 2011. Bildkälla: Stella Pictures

Nu avslöjar Daily Mail detaljerna i kontraktet, och tidningen skriver att liknande kontrakt är vanliga i Hollywood där Meghan då jobbade som skådespelare.

– Hon krävde en personlig tränare och en dietist för att komma i form rekordsnabbt efter förlossningen. Även en nanny diskuterades – men det viktigaste för henne var hennes hälsa och vikt, berättar källan för Daily Mail.  

Meghan och Trevor träffades år 2004 och var ett par i sex år innan de förlovade sig år 2010. I september 2011 så gifte sig Meghan och Trevor på Jamaica inför 100 gäster bestående av familj och vänner.

"Alltid velat bli behandlad som en prinsessa"


– Hon hade inte accepterat ett "nej" angående kontraktet och han visste det, säger källan apropå att Trevor skrev under kontraktet utan knussel. 

Men Meghans och Trevors äktenskap började knaka i fogarna när hon började filma TV-serien "Suits" i Toronto, Kanada. Samtidigt bodde Trevor kvar i deras hem i Los Angeles. Sommaren 2013 så separerade paret, och år 2014 så gick skilsmässan igenom.

Meghan Markle
Meghan Markle år 2012. Bildkälla: Stella Pictures

Enligt källan så har Meghan alltid vetat vad hon vill.

– Hon må vara ny i kungafamiljen, men hon har alltid velat bli behandlad som en prinsessa. Hon älskar att bli omhändertagen, så hon kommer att bli väldigt lycklig nu, berättar källan vidare.

Källan utfärdar dock en liten varning till Harry – det kanske inte blir så enkelt som han har trott.

– Meghan gillar att ha kontroll, och bilden av henne är väldigt viktig, så hon kan bli lite rädd och osäker kring vad som komma skall. Jag hoppas att han är redo att hålla hennes hand och låta henne vara i centrum för all uppmärksamhet, berättar källan vidare för Daily Mail.

Meghan Markle och prins Harry
Meghan Markle och prins Harry. Bildkälla: Stella Pictures
Vad tycker du om liknande kontrakt?