Meghan Markle och Trevor Engelson
Meghan Markle tvingade sin ex-make Trevor Engelson att skriva på ett gravidkontrakt. - Foto: Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Meghan Markle tvingade ex-maken att skriva på gravidkontrakt

Meghan Markle är gravid och väntar barn med prins Harry. Men nu avslöjas det att Meghan under sitt första äktenskap till Trevor Engelson hade ett särskilt gravidkontrakt.


Den 19 maj gifte sig Meghan Markle, 37, med prins Harry, 34. Och den 15 oktober meddelade Meghan och Harry att de ska bli föräldrar. Våren 2019 beräknas parets bebis att se världens ljus för första gången.

Meghan var tidigare gift med producenten Trevor Engelson, och efter att paret gifte sig år 2011 så tvingade Meghan sin dåvarande make att skriva på ett speciellt kontrakt. 

Det var ett så kallat "gravidkontrakt", som betyder att hon var försäkrad all möjlig lyx under förutsättningen att hon födde parets gemensamma barn.

Trevor Engelson och Meghan Markle gifte sig år 2011. Bildkälla: Stella Pictures

Nu avslöjar Daily Mail detaljerna i kontraktet, och tidningen skriver att liknande kontrakt är vanliga i Hollywood där Meghan då jobbade som skådespelare.

– Hon krävde en personlig tränare och en dietist för att komma i form rekordsnabbt efter förlossningen. Även en nanny diskuterades – men det viktigaste för henne var hennes hälsa och vikt, berättar källan för Daily Mail.  

Meghan och Trevor träffades år 2004 och var ett par i sex år innan de förlovade sig år 2010. I september 2011 så gifte sig Meghan och Trevor på Jamaica inför 100 gäster bestående av familj och vänner.

"Alltid velat bli behandlad som en prinsessa"


– Hon hade inte accepterat ett "nej" angående kontraktet och han visste det, säger källan apropå att Trevor skrev under kontraktet utan knussel. 

Men Meghans och Trevors äktenskap började knaka i fogarna när hon började filma TV-serien "Suits" i Toronto, Kanada. Samtidigt bodde Trevor kvar i deras hem i Los Angeles. Sommaren 2013 så separerade paret, och år 2014 så gick skilsmässan igenom.

Meghan Markle år 2012. Bildkälla: Stella Pictures

Enligt källan så har Meghan alltid vetat vad hon vill.

– Hon må vara ny i kungafamiljen, men hon har alltid velat bli behandlad som en prinsessa. Hon älskar att bli omhändertagen, så hon kommer att bli väldigt lycklig nu, berättar källan vidare.

Källan utfärdar dock en liten varning till Harry – det kanske inte blir så enkelt som han har trott.

– Meghan gillar att ha kontroll, och bilden av henne är väldigt viktig, så hon kan bli lite rädd och osäker kring vad som komma skall. Jag hoppas att han är redo att hålla hennes hand och låta henne vara i centrum för all uppmärksamhet, berättar källan vidare för Daily Mail.

Meghan Markle och prins Harry. Bildkälla: Stella Pictures
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Vad tycker du om liknande kontrakt?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Skådespelaren Louis Gossett Jr är död

Talkshow blir gisslandrama i Bergfeldts nya bok

3 timmar sedan
Författarduon Sofie Sarenbrant och Carina Bergfeldt släpper sin andra bok i serien om programledaren Frida von Engen. Efter att den första delen "Födelsedagen" rönt stora framgångar kommer nu den fristående thriller-uppföljaren "Långfredagen".

Felix Herngrens monsterlön – så mycket tjänar folkkära stjärnan

3 timmar sedan
Felix Herngrens framgångar inom film och tv avlöser varandra. Men hur mycket tjänar egentligen den folkkäre skådespelaren och regissören? Nyheter24 har kikat närmare på saken.

Jill Johnson släpper ny countrysingel

idag 08:56
Countryartisten Jill Johnson släppte en ny singel på Långfredagen med titeln "It Only Took A Minute For My Country To Love Country" .

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

idag 08:42
Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".