Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Tjejerna om Bonde söker fru-Simons nakenchock: "Sexigt"

- 31/10/2018, 16:04 -

Det är i kvällens avsnitt av Bonde söker fru som det bjuds på heta scener inifrån ladan där Simon och hans tjejgäng jobbar.

Det börjar att slå ordentligt med gnistor i Bonde söker fru och tittarna har nu kunnat börja se den rådande konkurrensen bland tjejerna och killarna som ansökt för att hitta kärleken. Känslor har börjat spraka, hjärtan har gått i kras, folk har skickats hem och det har även börjat delats ut kyssar. I kvällens avsnitt bjuds det även på lite naket under arbetet i ladan hos mjölkbonden Simon.

Bönderna valde i förra programmet ut ett mindre gäng var som fått flyttat in på deras gårdar runtom i Sverige, vilket betyder att brevskrivarna får vara med på alla sysslor som behövs göras på en bondgård. I Simons fall fick tjejerna hjälpa till med höet i den stora ladan. 

Bonde söker fru
Tjejerna får testa på att jobba på gården tillsammans med Simon i Bonde söker fru. Bildkälla: TV4
Bonde-Simon showar loss
Värmen blir för mycket för Simon – som sliter av sig skjortan och jobbar topless. Bildkälla: TV4

Men alla minns vi den gassande värmeböljan som rådde under förra sommaren. En dag var det så pass varm att Simon helt enkelt valde att klä av sig lite. Och det hade tjejerna ingenting emot. 

– Umgås man med fyra heta tjejer så blir man ju väldigt varm, säger Simon.

– Ja så fick man ju se lite mer av honom och det tackade man ju inte nej till. Bonbrännan kanske inte var lika sexig, säger en av tjejerna med glimten i ögat. 

De heta scenerna ser du i klippet ovan. 

Bonde söker fru ser du 21.00 på onsdagar
"Jag tycker det är fantastiskt att se hur obrydd han är med tanke på att han har fyra tjejer med sig där uppe på höskullen", säger Linda Lindorff om Simons show.

Simon har nu hyllats av Linda Lindorff som anser att det är uppfriskande med någon som helt obrydd vågar klä av sig inför sina brevskrivare. 

"En kille som helt ogenerat klär av sig, utan att bry sig om det faktum att han är halvnaken bland ett gäng tjejer som han är intresserad av. Här finns inga komplex eller ens ett uns fåfänga. Han klär inte av sig för att imponera eller sexa till sig – det var helt enkelt för varmt för att kunna arbeta med skjortan på. Inget annat. Jag förstår att tjejerna blir förtjusta i Simon, han är så naturlig och okonstlad, så otroligt obrydd och ärlig. Helt underbar", skriver Linda i sin blogg.

I kvällens avsitt kommer det även att bjudas på fler mysiga stunder och en del hångel på Simons gård vilket du absolut inte vill missa. 

Bonde söker fru ser du onsdagar klockan 20.00 på TV4 och TV4Play. 

Tittar du på Bonde söker fru?