Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Prins Harrys raseriutbrott över Meghan Markle: "Skrek"

Nöje | 31/10/2018 17:10

Allt är inte guld och gröna skogar i livet bara för att man heter prins Harry. Nu avslöjas detaljerna om prinsens heta humör – och hans raseriutbrott innan bröllopet med Meghan Markle.

Lördag den 19 maj ägde decenniets vackraste bröllop rum. Då gifte sig prins Harry, 34, med "Suits"-skådespelaren Meghan Markle, 37.

Meghan blev hertiginna av Sussex, och just nu lever de sitt drömliv till fullo – Meghan är nämligen gravid och våren 2019 beräknas bebisen titta fram.

Och på ytan tycks både Meghan och Harry vara lugna och harmoniska utan några diviga sidor. Men, som vi alla vet så är ju inte allt vad det verkar vara vid den första anblicken.

Nu avslöjas nämligen detaljerna om Harrys heta temperament.

prins Harry och Meghan Markle
Prins Harry och Meghan Markle gifte sig den 19 maj 2018. Bildkälla: Stella Pictures

Harry var grinig och hade kort stubin

Det var innan bröllopet och under bröllopsdagen som Harry visade prov på sitt eldiga humör, skriver brittiska The Sun. En källa berättar att Harry på grund av stress var "grinig och hade kort stubin" mot personalen som var involverade i allt fix inför den stora dagen.

Den brittiska journalisten Robert Jobson är expert på det brittiska kungahuset och har skrivit en internationell bästsäljare om prinsessan Diana

Nu berättar han om Harrys utbrott innan bröllopet. Förberedelserna var många, och Harry ville verkligen se till att Meghan fick precis allt hon pekade på inför den stora dagen.

Prins Harry och Meghan Markle
Prins Harry och Meghan Markle. Bildkälla: Stella Pictures

Jobson berättar att både Harry och Meghan gick på akupunktur innan bröllopet för att lugna sina stressade nerver. Men det tycktes alltså inte bita på Harry.

– Huruvida det hjälpte Harry tål att diskuteras. Veckorna innan bröllopet var jobbigare för både Harry och Meghan än vad många inser, berättar Jobson vidare.

Höjde rösten och skrek 

Vid ett tillfälle rann bägaren över för Harry.

– Han höjde rösten och skrek "Det Meghan vill ha, ska hon få!", berättar Jobson om Harrys galna utbrott, skriver The Sun.

Enligt Jobson är både Harry och hans bror prins Williams ganska hetlevrade och lynniga – något som deras pappa, prins Charles har märkt av.

Prins Harry
Prins Harry har lite hett temperament. Bildkälla: Stella Pictures

– Än idag säger Charles att han tycker att det är svårt att veta vilket humör hans söner är på, berättar Jobson för The Sun.

Igår skrev Nyheter24 om det gravidkontrakt som Meghan Markle tvingade sin ex-make att skriva på. Läs mer om detaljerna i kontraktet här.

Har du också kort stubin precis som Harry?