Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Jonna Lundells mamma Lottie: blir Joakim som pappa

- 01/11/2018, 11:09

Söndag den 28 oktober blev Joakim och Jonna Lundell föräldrar till Lunabelle. Nu berättar Jonnas mamma Lottie om hur hon tror att Joakim kommer att bli som pappa – och det är så himla fint!

Det var söndag den 28:e oktober som Youtube-paret Joakim och Jonna Lundell äntligen blev föräldrar. 

Paret kämpat mot ofrivillig barnlöshet i många år, och Jonna fick träffa många olika läkare. Slutligen fick Jonna rätt medicin – och då gick det som en dans. Kort därefter var Jonna nämligen gravid.

Graviditeten gick dessvärre inte som en dans på rosor. Dagarna innan Jonna födde så drabbades hon av förlossningspsykos.

– Hon hör och ser grejer som inte existerar, hon minns inte vad hon säger. Hon får självmordstankar och hon känner att hon inte älskar barnet, berättade Joakim då.

Men Jonna fick snabbt hjälp, och fyra dagar efter att hon lagts in på sjukhus för att få psykosen behandlad så födde hon då äntligen parets första dotter Lunabelle.

Klockan 10.30 på BB i Norrköping så såg Lunabelle världens ljus för första gången. Det var inte bara mamma Jonna och pappa Joakim som var och hälsade Lunis välkommen till. 

På plats var även Jonnas mamma Lottie Lundell.

Jonna och Lottie Lundell.
Jonna och Lottie Lundell. Bildkälla: Instagram/lottie_lundell

I podcasten "I sanningens namn" har Joakim tidigare berättat att han inte kommer låta Lunabelle träffa sina farföräldrar. Men mormor, alltså Lottie, kommer att vara en självklar del i Lunabelles liv från start.

Lotties fina ord till Joakim 

På sin Instagram så hyllar Lottie sin svärson Joakim. Till en supersöt bild på Lunis och Jocke så har Lottie skrivit:

"100% ren kärlek! Här ser ni en stolt pappa som alltid kommer att finnas för sin dotter. Vilket band de redan har skapat!".

Lunabelle Lundell
Lunabelle Lundell. Bildkälla: Instagram/joakimlundell

Lottie skriver att hon var otroligt imponerad över hur Jonna hanterade förlossningen och värkarna.

Efter förlossningen så delade Lottie med sig av den härliga känslostormen. 

"Idag har jag varit med om den häftigaste upplevelsen i mitt liv! Jag var med när mitt barnbarn Lunabelle föddes. Vilket litet mirakel hon är. Helt perfekt och alldeles underbar! Jonna var såå duktig under förlossningen, så lugn och harmonisk in i det sista. Det lyser om både henne och Jocke, som kommer att bli den bästa pappan hon kan få", skrev Lottie på sin Instagram.

Joakim Lundell och Lunabelle.
Joakim Lundell och Lunabelle Lundell. Bildkälla: Instagram/lottie_lundell

Lottie tackade sedan för att hon fick vara med och dela den fantastiska upplevelsen med Jocke och Jonna, och avslutade med ett grattis till den sötaste tjej hon sett.

Vi håller med! 

Här kan du läsa om hur det gick till när Jocke och Jonn gav Lottie Lundell bebisbeskedet!