Lunabelles mormor Lottie Lundell om Joakim Lundell.
Lunabelles mormor Lottie Lundells fina ord om Joakim Lundell. - Foto: Instagram/joakimlundell, Instagram/lottie_lundell

Jonna Lundells mamma Lottie: Så blir Joakim som pappa

Söndag den 28 oktober blev Joakim och Jonna Lundell föräldrar till Lunabelle. Nu berättar Jonnas mamma Lottie om hur hon tror att Joakim kommer att bli som pappa – och det är så himla fint!


Det var söndag den 28:e oktober som Youtube-paret Joakim och Jonna Lundell äntligen blev föräldrar. 

Paret kämpat mot ofrivillig barnlöshet i många år, och Jonna fick träffa många olika läkare. Slutligen fick Jonna rätt medicin – och då gick det som en dans. Kort därefter var Jonna nämligen gravid.

Graviditeten gick dessvärre inte som en dans på rosor. Dagarna innan Jonna födde så drabbades hon av förlossningspsykos.

– Hon hör och ser grejer som inte existerar, hon minns inte vad hon säger. Hon får självmordstankar och hon känner att hon inte älskar barnet, berättade Joakim då.

Men Jonna fick snabbt hjälp, och fyra dagar efter att hon lagts in på sjukhus för att få psykosen behandlad så födde hon då äntligen parets första dotter Lunabelle.

Klockan 10.30 på BB i Norrköping så såg Lunabelle världens ljus för första gången. Det var inte bara mamma Jonna och pappa Joakim som var och hälsade Lunis välkommen till. 

På plats var även Jonnas mamma Lottie Lundell.

Jonna och Lottie Lundell. Bildkälla: Instagram/lottie_lundell

I podcasten "I sanningens namn" har Joakim tidigare berättat att han inte kommer låta Lunabelle träffa sina farföräldrar. Men mormor, alltså Lottie, kommer att vara en självklar del i Lunabelles liv från start.

Lotties fina ord till Joakim 

På sin Instagram så hyllar Lottie sin svärson Joakim. Till en supersöt bild på Lunis och Jocke så har Lottie skrivit:

"100% ren kärlek! Här ser ni en stolt pappa som alltid kommer att finnas för sin dotter. Vilket band de redan har skapat!".

Lunabelle Lundell. Bildkälla: Instagram/joakimlundell

Lottie skriver att hon var otroligt imponerad över hur Jonna hanterade förlossningen och värkarna.

Efter förlossningen så delade Lottie med sig av den härliga känslostormen. 

"Idag har jag varit med om den häftigaste upplevelsen i mitt liv! Jag var med när mitt barnbarn Lunabelle föddes. Vilket litet mirakel hon är. Helt perfekt och alldeles underbar! Jonna var såå duktig under förlossningen, så lugn och harmonisk in i det sista. Det lyser om både henne och Jocke, som kommer att bli den bästa pappan hon kan få", skrev Lottie på sin Instagram.

Joakim Lundell och Lunabelle Lundell. Bildkälla: Instagram/lottie_lundell

Lottie tackade sedan för att hon fick vara med och dela den fantastiska upplevelsen med Jocke och Jonna, och avslutade med ett grattis till den sötaste tjej hon sett.

Vi håller med! 

Här kan du läsa om hur det gick till när Jocke och Jonn gav Lottie Lundell bebisbeskedet!

/
/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Förlustaffären: Nu har lyxvillan från SVT:s “Husdrömmar” sålts

igår 21:37

Aboriginer får tillbaka spjut – efter 250 år

igår 20:50
Fyra aboriginska spjut som togs från Australien till England av den brittiske upptäcktsresanden James Cook och hans besättning 1770 har återlämnats till Australiens urbefolkning.

Brosnan i huvudrollen när boksuccé blir film

igår 19:20
Han fick sitt genombrott som detektiven Remington Steele i tv på 1980-talet. Nu ska Pierce Brosnan spela brottsutredare igen. Den irländske skådespelaren får huvudrollen när boksuccén "Torsdagsmordklubben" filmatiseras.

Nya skräckbilder på Johanna Toftbys ansikte – vill varna andra

igår 16:30
Johanna Toftby Fors, 50, väljer nu att visa upp bilder på sitt ansikte som skiftar i både blått, grönt och gult.

"Songs of conquest" får släppdatum

igår 15:24
Göteborgsbaserade Lavapotion är snart klara med sin debuttitel, det turordningsbaserade strategispelet "Songs of conquest", som man filat på sedan 2017.

Trädgårdstider anmälda: "Victoria Skoglund måste stoppas"

igår 14:55
För andra gången på kort tid så har SVT-programmet Trädgårdstider nu anmälts till Granskningsnämnden. Den här gången är det Victoria Skoglunds medverkan som ifrågasätts. "Programmet med Victoria och Jenny Strömstedt bör stoppas", står det att läsa i anmälan. – Nu har det gått för långt, inte här också, säger anmälaren till Nyheter24.