Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Joakim och Jonna Lundell har raderat Lunabelles Instagram

- 04/11/2018, 15:46 -

Under lördagen gick Joakim och Jonna Lundell ut med att de skapat ett konto på Instagram för att uppdatera fansen med bilder på nyfödda dottern Lunabelle. Men natten till söndag meddelar Jocke på sin Instastory att det nya kontot är raderat.

Under lördagen berättade Joakim Lundell på sin Instagram att han och Jonna skapat ett konto på Instagram tillägnat Lunabelle. Tanken med kontot var att de inte skulle spamma följarna med bebisbilder på deras vanliga konton. Eftersom alla kanske inte vill se bilder på Lunabelle, så tyckte de att det var bäst att hon helt enkelt fick ett eget konto.

Över 70 000 följare

Joakim var också tydlig med att det inte var Lunabelles konto, utan att det var Jocke och Jonna som låg bakom kontot och den dagen Lunabelle var tillräckligt gammal att bestämma själv, så skulle hon själv få avgöra om hon ville att det skulle vara kvar.

Lunabelle-kontot fick följare direkt, och efter bara några timmar var antalet följare över 70 000.

Men under natten till söndag meddelar Joakim på sitt Instagram-konto att kontot som endast skulle handla om Lunabelle nu är raderat.

Familjen Lundell
Familjefoto på Lundells. Bildkälla: Faksimil Instagram @joakimlundell

"Dåligt val av oss"

"Jag och Jonna har tänkt mycket ikväll och pratar! Vi har nu tagit bort instagram sidan vi gjorde där vi tänkte posta bilder på våran sötnos Lunabelle! Vi är så otroligt stolta och ville bara visa världen hur underbar hon är. Men det var ett dåligt val av oss!", skriver Joakim på sin Instastory.

Nu menar Jocke att deras följare helt enkelt få stå ut med att de i framtiden kommer att spamma med bebisbilder. För visst kan man förstå att man vill visa sitt lilla mirakel?

"Så ni får stå ut med att vi spammar bebisbilder haha!", fortsätter Joakim.

Det var när kontot hade legat upp i några timmar som han kände att det var ett dåligt val. 

Skärmdump på Joakim Lundells Instagram
Joakim Lundell berättar på sin Instastory att de tagit bort Instagram-kontot som var tillägnat Lunabelle. Bildkälla: Faksimil Instagram @joakimlundell

"Var tvungen att ta bort den"

"För att ha en egen sida för henne var ett dåligt val! Något jag snabbt kände efteråt, och efter några timmar rann känslan över och jag var tvungen att ta bort den helt och hållet. Hoppas ni förstår och respekterar beslutet!", avslutar han.

I fortsättningen kommer det alltså dyka upp bilder på bebisen Lunabelle på Joakim och Jonnas vanliga Instagram-konton.

Nyheter24 har tidigare skrivit om första videon på Lunabelle. Här kan du se videon och läsa mer om det.

Följer du Jocke och Jonna?