Angelina Jolie och Brad Pitt till domstol i vårdnadstvist

Angelina Jolie och Brad Pitt möts den 4 december i domstol. Jolie vill ha ensam vårdnad om parets sex gemensamma barn. Detta medan Brad vill ha delad.


Det var i september 2016 som Angelina Jolie, 43, ansökte om skilsmässa från Brad Pitt, 54. Paret hade då varit gifta i två år och har idag sex stycken gemensamma barn. 

Världen skakades rejält av det som sipprade fram i skilsmässans efterskall. Brad utreddes för barnmisshandel och rykten sa att han varit otrogen mot Angelina flertalet gånger. 

Angelina vill ha ensam vårdnad om parets sex gemensamma barn. Detta medan Brad vill ha delad. Nu möts de i en rättslig strid den 4 december. Bildkälla: Stella Pictures

En källa till Tmz hävdade vid tillfället att Brad ofta både rökte marijuana och drack alkohol. Han ska även ha haft svårt att kontrollera sin ilska – något som Angelina kände blev farligt för parets barn.

Utöver otroheten så festade även Brad loss okontrollerat med allt vad det innebar. 

Angelina och Brad hann vara gifta i två år innan Angelina ansökte om skilsmässa. Bildkälla: Stella Pictures

– Efter inspelningarna var det fester med tunga droger och ryska prostituerade, och Angelina fick veta att Brad hade dragits in i det. Han har en vansinnig medelålderskris, och Angie har tröttnat, berättade källan vidare., vilket Nyheter24 tidigare skrivit om. 

Angelina hävdade att Brad var en fara för barnen och att det var det som fick bägaren att slutligen rinna över. 

Nu har en privat domare anlitats av stjärnparet som möts i rätten den 4 december. Angelina kommer att slåss för ensam vårdnad om barnen medan Brad vill att de ska ha delad. 

/
Senaste nytt

”Sex and the city”-skådisen död – hittades i sitt hem

igår 21:52

Zara Larsson säger ifrån efter ryktet om rumpförstoring: “Varit lite på gymmet”

igår 21:29
Flera följare misstänker att artisten Zara Larsson gjort en BBL, alltså en rumpförstoring. Nu säger Zara Larsson ifrån på sitt TikTok-konto och menar att hon bara varit lite på gymmet.

Vi måste prata om Jens kladdkaka i Bonde söker fru

igår 21:00
I kvällens Bonde söker fru fikar Jens Lundin och brevskrivaren Ida. Och självfallet som den fikatok man är så reagerade man snabbt på en LITEN detalj....

Shannen Doherty: Cancern har spridit sig

igår 17:10
Skådespelaren Shannen Doherty, 52, kommer med ett nytt tungt sjukdomsbesked. Den cancer som hon behandlats för under året har nu spridit sig till skelettet.

Krisande Viaplay säljer tv-serie till konkurrent

igår 15:30
För ett år sedan presenterade Viaplay planerna på en ny kriminalserie med Alexandra Rapaport i huvudrollen. Nu dyker serien upp – hos rivalen SkyShowtime, som köper serien av den krisande strömningstjänsten. Tydligen ska de det, jag har själv fått veta det i dag, säger Alexandra Rapaport till TT.

Efter Niclas Wahlgrens resa – nu flyttar Hans Wahlgren hem till Pernilla

igår 14:56
Pernilla Wahlgren och Christian Bauer är minst sagt gästvänliga – nu har de öppnat upp dörrarna till sitt megahus på Lidingö, där Pernillas pappa Hans Wahlgren gjort sig hemmastadd.