Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här stormar Anna Anka ut från sändningen – efter att ha gett långfingret

- 06/11/2018, 16:58 -

Det är under kvällens avsnitt av "Svenska Hollywoodfruar – den stora återträffen" som Anna Anka stormar ut från sändningen. Kvar sitter en snopen Martin Björk och ett gäng fruar.

Bråk, tvister och uttalanden som inte blivit uppklarade. Det är en liten hint om vad som bjuds på i "Svenska Hollywoodfruar – den stora återträffen": 

I programmet som leds av Martin Björk får fruarna från olika säsonger mötas i ett försök att gräva ned stridsyxorna. Men med många starka viljor samt vassa näbbar och klor är det inte det enklaste. 

I det andra avsnittet medverkar Gunilla Persson, Åsa Vesterlund, Maria Montazami, Anna Anka, Siv Cotton och Päivi Hacker

Och två som råkar i luven på varandra – det är Anna Anka och Siv Cotton. Och det hela handlar om de lättklädda bilder som Siv tog för många år sedan. Detta har fruarna en väldigt olika syn på. 

Siv Cotton hamnar i luven med Anna Anka
Siv Cotton, Maria Montazami och Anna Anka är några av de fruar som medverkar i Svenska Hollywoodfruar – den stora återträffen. Bildkälla: Viafree
Siv Cotton
Siv Cotton berättar om sina lättklädda bilder som togs för många år sedan. Bildkälla: Viafree
Anna Anka och Gunilla Persson
Det föll inte Anna Anka i smaken. Bildkälla: Viafree

Hur diskussionen slutar? Jo nämligen med att Anna Anka ger långfingret, reser sig upp och stormar ut ifrån sändningen. 

Men vad var det egentligen som fick Anna att reagera som hon gjorde? Det ser du i spelaren ovan. 

Inte första gången Anna Anka hamnar i blåsväder

Du kanske missade när Anna Anka gick till attack mot Elena Belle på grund av hennes urringning hon hade under pressfotograferingen i säsongens sista avsnitt?

– Du ser ut som en jävla hora. Det är typiskt dig att komma med tuttarna ute för det är det enda du är bra på. Du tillför ingenting till det här programmet. Du har kn*llat dig till dina pengar. Och han som gjort dina läppar har gjort ett förjävligt jobb för det ser ut som att du fått en smäll på käften, sa Anna till Elena, vilket fick Sofie Prydz att se rött och försvara Elena. 

Läs mer om det här.

Brukar du se på Svenska Hollywoodfruar?