Både tittare och deltagare chockades i finalens kulceremoni.
Både tittare och deltagare chockades i finalens kulceremoni. - Foto: TV3

Här krossar Mos kulan i PH-finalen – sen kom chocken för alla

I kväll valde Robin "Mos" Andersson att kasta kulan i Paradise Hotel finalen. Men det som hände direkt efteråt chockade både tittarna och deltagare, läs allt om vad som hände här.


Årets säsong av Paradise Hotel har bjudit på allt som tittarna kunnat önska sig. Det har varit en hel del drama, bråk, guppande täcken och svek har det också funnits gott om. 

Ikväll var det då dags för den stora finalen. Finalisterna var inga mindre än Genri, Erika, Mos och Jennifer och slutligen var det de två senare som fick göra upp om prissumman i en kulceremoni. 

Kastade kulan

Prissumman på 500 000 kronor läggs 50 000 kronor i taget upp på ett bord och någon av personerna kan när som helst välja att kasta kulan. Gör man det går man själv hem med den summa som just då ligger på bordet medan den andra personen går hem lottlös. 

Kulceremonin är en mytomspunnen del i spelet på Paradise Hotel och det avgörande testet som visar hur mycket man egentligen kan lite på sin partner. 

Vi minns alla när Jesper Johansson under finalen 2013 kastade kulan under kulceremonin tillsammans med Aina Lesse som fick gå tomhänt därifrån. Jesper har senare berättat sanningen bakom sitt beslut för Nyheter24, och det kan du läsa mer om här

Och idag var det alltså dags igen. Vid 250 000 kronor släppta Mos kulan rakt ner i backen till de andra deltagarnas stora förvåning. Jennifer får ett panikartat uttryck i ansiktet när hon hör kulan krossas mot marken. 

Vågat trick av Mos

Men det hela visade sig vara en vågad kupp från Mos sida. Innan kulceremonin hade nämligen både han och Jennifer fått välja vem de skulle dela vinstpengarna med om de valde att kasta kulan. 

Mos valde då att dela sina vinstpengar med Rebecca, Jennifers syster. På det sättet skulle Jennifer ändå få dela vinstpengarna med sin syster. 

Se den chockerande kulceremonin igen i klippet ovan. 

Paradise Hotel har under höstens sänts måndag till onsdag 22:00 på TV3. 

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Såg du finalen av Paradise Hotel?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Prestigefyllt EU-pris till tysk film

3 timmar sedan

Tummad äventyrsbok återlämnad – efter 105 år

idag 19:38
Ett exemplar av sir Walter Scotts klassiska bok "Ivanhoe" har återlämnats till ett bibliotek i Colorado. Den lånades ut 1919 men ingen förseningsavgift, som klättrat upp till motsvarande cirka 150 000 kronor, kommer att krävas in.

Så gör du hitlåtar med AI – enkelt och helt gratis

idag 16:01
Udio är ett nytt AI-verktyg som kan skapa realistiska låtar. Här är allt du behöver veta om Udio och hur du använder det för att skapa din egen AI-musik.

CAIA Cosmetics reklam med Mentos väcker ilska: "Smaklöst"

idag 15:47
CAIA Cosmetics släppte i dagarna en serie läppglans som är ett samarbete med godiset Mentos. Nu möts en av reklamfilmerna för produkterna av hård kritik. "Har CAIA tappat det helt?" och "Smaklöst" är några reaktioner.

Antonija Mandirs korta svar till TV4: "Ur arslet"

idag 15:41
Det var under veckan som Antonija Mandir berättade för sina följare att hon fått ett erbjudande från TV4 som hon valt att tacka nej till.

Efter 55 år – Beatlesfilm får nypremiär

idag 15:38
Filmen "Let it be" har länge legat orörd i arkiven. Men nu ska Beatlesdokumentären visas igen – nästan 55 år efter premiären, uppger Variety.