Torsdag 9 Dec
Stockholm

Mikael Persbrandt: Det tycker Sanna Lundell om sexscenerna

Mikael Persbrandt och Sanna Lundell.
Nu berättar Mikael Persbrandt vad hans sambo Sanna Lundell tycker om sexscenerna han gjorde med Anna Odell. Foto: Claudio Bresciani/TT Bild, Stella Pictures. Bilden är ett montage.

Nu berättar Mikael Persbrandt om sexscenerna i Anna Odells omtalade film "X & Y" som har biopremiär den 23 november. Och vad tycker Mikael Persbrandts sambo Sanna Lundell om Persbrandts scener?

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

Den 23 november har Anna Odells film "X & Y" premiär, men redan nu har den blivit en snackis. 

Framförallt då den innehåller utmanande sexscener mellan Anna Odell, 45, och Mikael Persbrandt, 55. 

I en scen har deras karaktärer bland annat sex iklädda vargdräkter, skriver Expressen.

I en intervju med Expressen berättar nu Persbrandt om sexscenerna – och om hur det känns att se scenerna med sin sambo Sanna Lundell, 40.

I Expressen får Persbrandt frågan om hur det känns att se scenerna med sin partner.

– Det bryr jag mig inte om. Det tror jag inte hon gör heller. Jag tror att hon har gjort det förut. Sådana här scener kommer och går i filmer. Det är inte helt vanligt när man spelar in actionfilmer, men i dramafilmer är det vanligt , säger Persbrandt till Expressen.

Mikael Persbrandt och Anna Odell. Bildkälla: Björn Larsson Rosvall/TT Bild

"Inte det roligaste"

Han berättar vidare att sexscener brukar läggas senare under inspelningen, så att skådespelarna har hunnit lära känna varandra något.

– Sedan är det väldigt tekniskt, jag har gjort det i massa filmer. Det är inte de roligaste scenerna att spela in. Det är som att springa med en pistol, det är inte heller alltid det roligaste, berättar Persbrandt för Expressen.

Mikael Persbrandt och Sanna Lundell. Bildkälla: Stella Pictures

Även Anna Odell förstår att det inte är någon stor grej för Persbrandt eller Sanna.

– För folk som Mikael Persbrandt är det väl ganska vanligt att man hamnar i sådana här situationer framför kameran. Det är sådant ens partner får räkna med om man är skådespelare tänker jag, säger Anna Odell till Expressen.

Dömdes till dagsböter efter filmen

Anna Odell, som är konstnär och regissör, minns nog många från hennes kritikerrosade film "Återträffen" från 2013. För den filmen fick Odell en Guldbagge för årets bästa film och bästa manus.

Odell studerade på Konstfack i Stockholm och hennes elevarbete för en kandidatexamen år 2009 blev minst sagt omdiskuterat. Hon gjorde då en konstfilm där hon skulle rekonstruera sin egna psykiska sjukdom, som hon drabbades av 1995. 

Anna Odell är konstnär och regissör. Bildkälla: Stella Pictures.

I en scen så iscensatte hon ett självmordsförsök på Liljeholmsbron i Stockholm. Hon hämtades då av polis och kördes till akutpsyk där hon bältades. Dagen därpå berättade Odell för personalen att hon var frisk och att det hela var ett elevarbete. 

Hon åtalades för bland annat våldsamt motstånd och falskt larm. Odell dömdes till 50 dagsböter.

Skulle du kunna vara ihop med en skådis?
Tack för din röst!
Kommentera
Kopiera länk
Dela