Malin Gramer
Malin Gramer berättar nu att hon kommer att sluta som programledare för Paradise Hotel. - Foto: Viafree/Stella Pictures

Därför slutar Malin Gramer som programledare för Paradise Hotel

Årets Paradise Hotel-säsong börjar att lida mot sitt slut och under onsdagskvällen går finalen av stapeln. I samma veva passade även Malin Gramer på att berätta att hon slutar som programledare för programmet.


Idag är det onsdag, vilket betyder att det är finalen av årets rungande säsong av Paradise Hotel. Många kommer att sitta bänkade, och däribland Messiah Hallberg som berättade i radioprogrammet Vakna med NRJ att han ska se finalen.

Samtidigt avslöjade Malin Gramer att kvällens program kommer att ha en riktigt oväntad twist – vilket såklart känns otroligt spännande. Men det som fick lyssnarna att reagera ytterligare var när hon plötsligt berättade i livesändning att hon kommer att sluta som programledare på Paradise Hotel.

– Jag har gjort det här i sju år, sju säsonger har det blivit, det är ju inte klokt egentligen. Det är väldigt länge men det här är också min sista säsong, berättar Malin.

Malin Gramer framför årets gäng vars final går av stapeln under onsdagskvällen. Bildkälla: Viafree
Malin slutar på grund av familjen. "Livspusslet måste gå ihop", berättar hon.
Säsongernas säsong måste ju ändå varit år 2014? Ett starkt minne för Gramer. Bildkälla: Viafree

– Jaha!, utbrister en förvånad  Martin Björk.

– Men gud, det är inte så chockerande. När jag började hade jag ju ett barn som va i lagom ålder som gick att ta med. Nu är det en annan situation känner jag, i och med större familj och hela livspusslet. Det blir ju lite meckigt. Jag får inte ta ledigt från skolan med den stora. Hur ska jag göra med den lilla? Och jag vill ju hinna vara med min man?, förklarade hon i Vakna med NRJ.

Här tillsammans med sonen Leo och pojkvännen Carl Falk. Bildkälla: Malin Gramer Instagram

Malin blir märkbart rörd av sina ord om sitt farväl till programledaryrket, vilket gör att Björk passar på att dra ett litet skämt. 

– Och jag hade ju aldrig gett dig ledigt för att åka och spela in Paradise Hotel, det kan jag säga, man vill ju inte vara utan dig här på morgnarna, sa han.

Vem som kommer att ersätta Malins roll – det återstår att se. 

Mer:

En av deltagarna som var med i årets säsong var William Hultkrantz – har du koll på hans tidigare sexskandaler? Om inte så kan du läsa om det här. 

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Kollar du på Paradise Hotel?
Tack för din röst!
Senaste nytt

Jill Johnson släpper ny countrysingel

"Happy Valley"-skaparen bakom nytt Disney-äventyr

Sally Wainwright står bakom hyllade tv-serier som ”Happy Valley” och ”Gentleman Jack”. Nu är hon aktuell med äventyrsserien ”Renegade Nell” – berättelsen om hur en flicka i 1700-talets England blir stråtrövare. Huvudrollen spelas av 21-åriga Louisa Harland.

Dolly Parton kryddar Beyoncés nya

idag 04:30
Countrylegendarerna Dolly Parton och Willie Nelson ger Beyoncés nya album "Cowboy Carter" extra Westernkrydda genom talade intron till några låtar. I Partons fall en kort prata före covern på hennes egen evergreen "Jolene".

Kanonvinsten: Så mycket såldes Zoe Fay Brown sin lägenhet för

igår 23:12
I slutet på mars sålde Zoe Fay Brown sin lägenhet på Södermalm i Stockholm. Här får ni veta vad slutpriset landade på.

"Oppenheimer"-paret adlas efter succén

igår 21:32
Regissören Christopher Nolan och filmproducenten Emma Thomas tilldelas hederstitlar för sina bidrag inom filmindustrin och får nu tituleras Sir respektive Dame.

Här syns Carolas ex Jimmy med tv-stjärnan: "Puman är här"

igår 15:42
Carola Häggkvists ex-pojkvän Jimmy Källqvist såg ut att ha det trevligt med den kända tv-stjärnan...Se bilderna här på Nyheter24.