Därför slutar Malin Gramer som programledare för Paradise Hotel

- 07/11/2018, 13:52 -

Årets Paradise Hotel-säsong börjar att lida mot sitt slut och under onsdagskvällen går finalen av stapeln. I samma veva passade även Malin Gramer på att berätta att hon slutar som programledare för programmet.

Idag är det onsdag, vilket betyder att det är finalen av årets rungande säsong av Paradise Hotel. Många kommer att sitta bänkade, och däribland Messiah Hallberg som berättade i radioprogrammet Vakna med NRJ att han ska se finalen.

Samtidigt avslöjade Malin Gramer att kvällens program kommer att ha en riktigt oväntad twist – vilket såklart känns otroligt spännande. Men det som fick lyssnarna att reagera ytterligare var när hon plötsligt berättade i livesändning att hon kommer att sluta som programledare på Paradise Hotel.

– Jag har gjort det här i sju år, sju säsonger har det blivit, det är ju inte klokt egentligen. Det är väldigt länge men det här är också min sista säsong, berättar Malin.

Gramer slutar som programledare
Malin Gramer framför årets gäng vars final går av stapeln under onsdagskvällen. Bildkälla: Viafree
Paradise Hotel
Malin slutar på grund av familjen. "Livspusslet måste gå ihop", berättar hon.
Malin Gramer ledde även pH 2014
Säsongernas säsong måste ju ändå varit år 2014? Ett starkt minne för Gramer. Bildkälla: Viafree

– Jaha!, utbrister en förvånad  Martin Björk.

– Men gud, det är inte så chockerande. När jag började hade jag ju ett barn som va i lagom ålder som gick att ta med. Nu är det en annan situation känner jag, i och med större familj och hela livspusslet. Det blir ju lite meckigt. Jag får inte ta ledigt från skolan med den stora. Hur ska jag göra med den lilla? Och jag vill ju hinna vara med min man?, förklarade hon i Vakna med NRJ.

Här tillsammans med sonen Leo och pojkvänne Carl Falk. Bildkälla: Malin Gramer Instagram
Här tillsammans med sonen Leo och pojkvännen Carl Falk. Bildkälla: Malin Gramer Instagram

Malin blir märkbart rörd av sina ord om sitt farväl till programledaryrket, vilket gör att Björk passar på att dra ett litet skämt. 

– Och jag hade ju aldrig gett dig ledigt för att åka och spela in Paradise Hotel, det kan jag säga, man vill ju inte vara utan dig här på morgnarna, sa han.

Vem som kommer att ersätta Malins roll – det återstår att se. 

Mer:

En av deltagarna som var med i årets säsong var William Hultkrantz – har du koll på hans tidigare sexskandaler? Om inte så kan du läsa om det här. 

Kollar du på Paradise Hotel?