Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Här är trailern till den nya live action-filmen om Aladdin

- 08/11/2018, 10:42 -

Disney är tillbaka med en live action-film av den tecknade filmen Aladdin från 1992 med samma namn. Nu släpper Disney en första smygtitt.

I september förra året meddelade Disney att de skulle göra en live action-film av den Oscarsbelönade filmen Aladdin från 1992 som i sin tur är baserad på sagorna “Tusen och en natt”. Nu har Disney precis släppt den första trailern för filmen och den ser magiskt ut. 

Disney har på senare tid gjort flera live action-filmer av sina tidigare tecknade filmer. Bland annat "Skönheten och djuret" och "Djungelboken". 

I rollerna kommer vi se Mena Massoud som Aladdin och Naomi Scott som prinsessan Jasmine. Anden Genie kommer spelas av ingen mindre än Will Smith

Filmen regisseras av Guy Ritchie, känd bland annat för filmer som “Sherlock Holmes” och den brittiska klassikern “Lock, Stock and Two Smoking Barrels”. 

Filmen spelades bland annat in i England och i ökenområdet Wadi Rum i Jordanien.

Filmen har premiär i Sverige den 24 maj 2019, se trailern ovan.