Will Smith har en av rollerna i nya live action-filmen om Aladdin
Will Smith har en av rollerna i nya live action-filmen om Aladdin - Foto: Disney & Matthias Schrader/TT

Här är trailern till den nya live action-filmen om Aladdin

Disney är tillbaka med en live action-film av den tecknade filmen Aladdin från 1992 med samma namn. Nu släpper Disney en första smygtitt.


I september förra året meddelade Disney att de skulle göra en live action-film av den Oscarsbelönade filmen Aladdin från 1992 som i sin tur är baserad på sagorna “Tusen och en natt”. Nu har Disney precis släppt den första trailern för filmen och den ser magiskt ut. 

Disney har på senare tid gjort flera live action-filmer av sina tidigare tecknade filmer. Bland annat "Skönheten och djuret" och "Djungelboken". 

I rollerna kommer vi se Mena Massoud som Aladdin och Naomi Scott som prinsessan Jasmine. Anden Genie kommer spelas av ingen mindre än Will Smith

Filmen regisseras av Guy Ritchie, känd bland annat för filmer som “Sherlock Holmes” och den brittiska klassikern “Lock, Stock and Two Smoking Barrels”. 

Filmen spelades bland annat in i England och i ökenområdet Wadi Rum i Jordanien.

Filmen har premiär i Sverige den 24 maj 2019, se trailern ovan.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Allman Brothers-grundare död

3 timmar sedan

Taylor Swifts nya album – "hon leker med oss"

idag 16:42
Världens nu största popartist släpper 16 nya låtar och en video – om vad? Låttitlarna ger tydliga signaler om slutet på en kärleksrelation. Själva musiken är svårare att ringa in i förväg.

Judisk konferens i Stockholm lockar kända namn

idag 15:46
Terrorattacken mot Israel den 7 oktober 2023 och det efterföljande kriget mot Hamas i Gaza innebär en ny vändpunkt i modern judisk historia. Den 25-26 maj arrangerar organisationen Judisk kultur i Sverige The October 7 Forum för att diskutera händelserna och gästlistan innehåller flera internationellt kända namn.

Tove Styrkes glädje – har blivit mamma

idag 15:38
Tove Styrke kommer med glädjebesked. Hon bekräftar nu för Aftonbladet att hon och flickvännen Sanna Sigborn Erixon blivit föräldrar.

Känd skådespelare misstänkt för misshandel och barnfridsbrott

idag 15:00
I morse anhölls en känd svensk skådespelare norr om Stockholm misstänkt för misshandel och barnfridsbrott.

Råkade Bianca Ingrosso precis avslöja sitt hemliga konto?

idag 14:56
Det är många där ute som har så kallade "spion-konton" på Instagram för att kunna följa folk utan deras vetskap. Men var det nu som Bianca Ingrosso råkade avslöja sitt?