Som besökare på Nyheter24 samtycker du till användandet av s.k. cookies och adblockeridentifiering för att förbättra din upplevelse hos oss. Jag förstår, ta bort denna ruta!

Isabella Löwengrip om mötet med Hampus Jarlbos föräldrar

- 08/11/2018, 17:23 -

Isabella "Blondinbella" Löwengrip och pojkvännen Hampus Jarlbo började dejta varandra i maj 2017, kort efter att Isabella meddelat att hon skulle skilja sig från Odd Spångberg. Nu berättar hon om första mötet med Hampus föräldrar.

Den 11 maj 2017 så meddelade bloggaren och entreprenören Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 28, att hon och dåvarande maken Odd Spångberg, 30, hade bestämt sig för att skilja sig. 

Idag är Isabella tillsammans med Hampus Jarlbo, 28, som är en terminsmäklare från Lund. 

Paret syntes offentligt ihop för första gången i oktober 2017 då de gick på prinsessan Sofias galamiddag för Project Playground tillsammans. 

Men nu avslöjar Isabella att hon och Hampus började dejta redan i maj förra året.

I sin blogg berättar nu Isabella om de fina minnena hon har från Hampus hemstad Lund. 

Odd Spångberg och Isabella Blondinbella Löwengrip
Odd Spångberg och Isabella Blondinbella Löwengrip meddelade i maj 2017 att de skulle skilja sig. Bildkälla: Stella Pictures.

"Vad skulle hans föräldrar tycka..."

Isabella berättar även att hon var otroligt nervös den gången förra sommaren då hon skulle träffa Hampus föräldrar för första gången.

"Vi åkte ut en bit utanför Lund till en mysig villa, där skulle jag presenteras som flickvän samtidigt som det stod i varenda tidning att jag befann mig i en skilsmässa. Dessutom hade jag ju två barn! Hampus ju lika gammal som jag, vad skulle hans föräldrar tycka...", skriver Isabella i bloggen.

Hampus Jarlbo och Isabella Blondinbella Löwengrip
Hampus Jarlbo och Isabella "Blondinbella" Löwengrip. Bildkälla: Stella Pictures

Men Isabella berättar att helgen blev en succé – trots alla nyfikna blickar kunde paret vara relativt anonyma. Det blev mysiga promenader, lyxiga middagar och härliga luncher.

"Efter sommaren valde jag att ta en paus för att det gick lite fort fram och det har ju som sagt upprepats ett par gånger (vilket inte är så konstigt när man precis var gift i flera år) men nu är vi fruktansvärt kära", skriver Isabella i bloggen om sin nya pojkvän.

Härligt!

Vill du läsa mer om Isabellas pojkvän Hampus Jarlbo?

Hampus Jarlbo pekas ut som Isabella "Blondinbella" Löwengrips pojkvän

Isabella Löwengrips pojkvän Hampus: "Jag är jättekär!"

Isabella Löwengrips galet lyxiga presenter från Hampus – wow säger vi bara!